5ra_28 -> RE: decembrke 2008 (2.10.2008 10:42:34)
|
Jaz sem iz sprehoda. Kako je sveže zunaj. Je prav pasalo. Madonca imaste že vse pripravljeno in spredalčkano. Jaz imam le previjalno, noter pa dve dekci in apr cotk. No, pa voziček. Bom šla v naslednjih dneh nabavit nagledano posteljico v BC. Samo sem takrat pozabila vprašat, če je na zalogi oz. kako dolgo se čaka na njo. Pa ne bi rada zadnjih par tednov čakala, kda pride posteljica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Bom se zdaj oktobra napotila mal v otroške trgovine. Saj še ni panika, sam mi mal lušte naredite s temi slikcami. Itak moram še nekaj kupit za 'pol nečaka', ker ima 2. rojstni dan zdaj oktobra. Ve, ki ste že mamice, imaste kako idejo, kaj kupiti dvoletniku za r.d? Pa ne igrač. Tudi njegova starša sta rekla, da igrač ne. Sem razmišljala kakšna igrala za na vrt, (peskovnik, tobogan), ker so se ravno preselili iz bloka v hišo, pa bo lahko vrt hiše koristil, ki ga je zdaj lahko le na obisku pri družini. Jaz sem dokumentacijo v službo kar poslala in sem jo takoj dobila nazaj (včeraj, poslala pa v ponedeljek). Na CSD pa bom nesla osebno, saj je lažje, da tam kajd opolniš oz. popraviš, če kaj ni vredu izpolnjeno. Kot pa da pošljem in upam, da bo vse ok.
|
|
|
|