Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Zanimivosti iz šolskih spisov:) 7.2.2005 16:54:31
|
|
|
|
Primoza
|
Če jemo bolane krave, dobimo ISDN - In kaj moramo pojesti, da bi končno dobili ASDL? ASDL Abstract-Type and Scheme-Definition Language ADSL Asymmetric Digital Subscriber Line Glede na to, s kolikšnim kupom šare filajo uboge šolarje, ni po mojem mnenju nič nenavadnega, da pride do takih očitnih spodrsljajev. Rešitvi sta le dve: a) Učiti se, učiti in še enkrat učiti pa če je potrebno 26 ur na dan. b) Selekcionirati=OMEJITI tematike z namenom predvsem zanetiti pri posamezniku željo po pridobivanju znanja, kar je v tistih letih po mojem zelo težka naloga. Občutek pa imam, da se v pedagogiki ne zaposluje ravno cvet strokovnjakov, redki entuzijasti, ki tam vztrajajo, pa dobijo za nagrado le prezgodaj osivele lase.
|
|
|
|
Zanimivosti iz šolskih spisov:) 7.2.2005 19:47:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še ena, ki je meni ostala najbolj v spominu. Razlagala sem pregovor "Ni vse zlato, kar se sveti" in za lažje ponazorilo uporabila naslednji primer: če je avto lep, velik in svetleče opran, še ni rečeno, da je to dober, kvaliteten avto. Rezultat? Čez nekaj dni dobim na vprašanje, kaj pomeni pregovor, odgovor: "Če je avto lep, velik in svetleke opran, še ni rečeno, da je zlat." :)-
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.