|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konec ovulacije?
1.4.2008 13:21:20   
becky
prosim, če mi lahko pomagate. danes sem opazila neko lepljivo sluz na papirju, ki se je kar vlekla. je to ovulacija ali konec ovulacije. zadnjo user posted image  sem imela 18.3., tak da po izračunih bi moralo biti konec O ali ne? pa je to običajno ob koncu O? hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konec ovulacije?
1.4.2008 13:31:47   
ursa30
kokr sm jst brala o tej sluzi in ovulaciji je stvar taka: bolj ko je izcedek lepljiv, bolj se ženska bliža ovulaciji, zadnji dan vlečljivega izcedka pa naj bi bila najbol plodna.
tako da jaz mislim da nisi še ničesar zamudila, tako da čimprej v akcijo user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.4.2008 13:39:20   
košuta
Ursa30 ima prav.
Mogoče se ti je O prestavila za nekaj dni. Kar akcija!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.4.2008 13:48:21   
lily32
Ovulacija ni nikoli povsem točna. Sicer pa je danes 15 dan tvojega ciklusa in je zelo veika verjetnost, da imaš uvulacijo, razen če imaš ciklus dolg točno 28 dni ali manj. Jaz bi na tvojem mestu naredila kak ovulacijski test ali pa bi šla kar v akcijo. user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2008 20:54:56   
becky
sem ravno iz službe. hvala za odgovore. grema zdaj midva user posted image  in upam, da bo uspelo. držim pesti za vse, ki se trudite!!!

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2008 20:56:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: becky

sem ravno iz službe. hvala za odgovore. grema zdaj midva user posted image  in upam, da bo uspelo. držim pesti za vse, ki se trudite!!!
sreečnooouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?