Anonimen -> RE: oprah shov na pop (1.4.2008 13:47:46)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007 IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Plemenita kolk ljudi pa pošilja pomoč v Irak? Amerika ziher ne. Ja marička, no... ampak ti pa RES ne spremljaš poročil. Ja, sej najbrš so res Američani krivi za vojno, ampak glih za usako sranje na tem svetu pa tut niso, veš? Če že nardiš sranje, pol probaš usaj mau pomagat, a ne? Ker si ga npr. naredu u svetem prepričanju, da delaš prou. Kt očitno Amerika. Istočasno se zavedaš, da do tistga višjega PRAV nauš pršu brez žrtev. Pol pa pač po drugi strani pomagaš. Sej mi u real lajfu nismo dost drgačni. Za napredovanje smo tut prprauleni koga zrint z njegouga stoučka. Ne delam primerjave med dir. stoučkom in miljonom mrtvih v Afganistanu, ampak sam primer, da smo mi tut isti (način). In pol, k postanemo direktorji, pol unga, k smo ga zrinl, uzamemo nazaj na šiht. Da usaj mau omilimo posledice. Tko je vrjetn tut Amerika - najprej bomba in par sto mrtvih, pol pa finančna injekcija družinam pokojnih. Fer? Najbrš ne, ampak tko je. Kaj čmo mi zdej tle? Rečt, da Oprah nima prou, k pomaga otrokom preminulih 11.9.? Ja, valda. K da je ona naročila, da nej Amerika bombo f**kne na Afganistan. Eh.. a še kr nis dojela da ne govorim o OPrah? Sicer pa fajn da maš tako mnenje. Ko bo kdo pretepel tvojega otroka, in ti potem ponudil pomoč pri njegovem okrevanju boš tud vsa vzhičena kolk je prijazen a ne? Eh nema veze.
|
|
|
|