prvič tu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tažana -> prvič tu (7.2.2005 9:44:51)

tako končno sem ugotovila kako ta stvar deluje (upam). prejšni teden sem po treh testih ugotovila da sem:nosecka: bila sem hudo presenečena. mam namreč "zelo" ugodne pogoje. živim pri starših, še študiram prav tako fant živet pa nimava drugje kot v moji sobi. prvih nekaj dni je bilo obupnih. sedaj pa se že veselim.

zvezdyca -> prvič tu (7.2.2005 9:47:11)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ameli -> prvič tu (7.2.2005 9:53:41)

bo se že vse lepo uredilo:bravo::bravo::bravo:
ameli

lelaval -> prvič tu (7.2.2005 10:05:57)

:bravo: ČESTITKE :bravo: Za pikico
Ne skrbi, se bo že uredilo. Mislim, da otrok ne more pomenit nič slabega, zato ga sprejmita.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 10:17:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lenči -> prvič tu (7.2.2005 10:21:43)

:bravo::bravo::bravo:

Iskrene čestitke !

In le nasmeh na usta - vse se bo uredilo, boš videla.

Naj vaju :angel: čuvajo.

Lenči

tažana -> prvič tu (7.2.2005 10:24:59)

no sej drugač sva oba že na koncu študija in jaz sem trenutno zaposlena za pol leta v vrtcu ampak mi junija preteče pogodba. kaj pa vem mogoče se me pa šefica usmil. največji problem je bil ko sva povedala pri njemu doma. sledilo je 40 minut dretja in naukov takih in drugačnih. uglavnem čist so znorel!!! na vsaj pr men je blo drugač je sestra pred pol leta enako nardila, tko da je fotr reku,da je že navajen.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 10:36:27)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

barby* -> prvič tu (7.2.2005 10:59:36)

Veš kako pravijo :" Nobena župa se ne poje tako vroča kot se skuha...".
Boš videla, ko bo buši začel rast in ko boš začela čutit življenje v sebi, te bo ena sama SREČA9nebesa
Pa tudi ostali bodo verjetno počasi sprejeli, nahujši je prvi šok...Se pa ne sekiraj zaradi drugih, raje pobožaj bušija in bodi ponosna da v sebi nosiš malega :angel:...Srečno in čim lepšo nosečnost ti želim!

lp
barby:metulj:

Sugy -> prvič tu (7.2.2005 11:00:11)

najprej čestitke :bravo::bravo::bravo:

Drugače se pa ne sekiraj, če se veseliš in si :duda: želiš, bosta že nekako. Z nekaj truda se bo vse uredilo.

zupa -> prvič tu (7.2.2005 11:00:15)

kaj se sekiraš. Bodi vesela, da boš dobila otroka. Na koncu se rešijo vsi problemi. Čestitam

NENAJANI -> prvič tu (7.2.2005 17:49:54)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: ČESTITAM

Pupica -> prvič tu (8.2.2005 17:45:55)

:bravo::bravo::bravo:Prvič pozdravljena:bravo::bravo::bravo:
:bravo::bravo::bravo:drugič : SEveda se bo uredilo, zato pa imamo namreč 9 mesecev časa:)-:bravo::bravo::bravo:
Lepo :nosecka: ti želim:rozica:

Stran: [1]