nobenih znakov (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Tejčika -> nobenih znakov (7.2.2005 9:24:25)

Pozdravljene,

danes stopam v 6 teden.
Mene malo skrbi, ker nimam nobenih znakov nosečnosti. A me je upravičeno strah?
je še katera med vami, ki ni imela znakov?:zmeden:

Lepo nosečnost vsem in čim lepše trebuščke:rozica:

Anonimen -> nobenih znakov (7.2.2005 9:41:35)

Jaz nisem imela absolutno nobenih znakov.

ameli -> nobenih znakov (7.2.2005 9:43:59)

Tejčika, bodi vesela:bravo:. Meni pa je že 4 dni slabo, tako da cele noči nič ne spim:zmeden:. Zanimivo je, da mi je slabo samo zvečer. Pa tudi apetita nimam.
Mimogrede, kdaj si imela zadnjo M. Mislim, da sva kar blizu.
ameli

Tejčika -> nobenih znakov (7.2.2005 9:45:24)

Mene pa je strah da je kaj narobe:((
Samo križ em tu pa tam boli...

Ameli, zadnjo M sem imela 3.1.2005, pa ti? :rozica:

rozi81 -> nobenih znakov (7.2.2005 9:47:57)

Joj Tejčika jst nism mela nobenih znakov nosečnosti. Sem prav tako jamrala (mojmu) če sm sploh noseča k mi nič ni blo, pol se je pa začel po drugem mesecu.
Uf kok mi je blo slabo, ampak sam slabo. Pol me je pa moj uprašu če sm zadovoljna k so znaki pršli. Verjem mi nism bla. Ampak sem ena izmed tistih srečnic k mi je blo slabo samo 14 dni pol je pa minil. Edin utrujenost je bila gromozanska.

Ne se sekirat ker ni znakov še prehitr bojo pršli!;)
Lepo nosečnost ti želim tudi jaz!:rozica::rozica::rozica:

LP S in :duda:20t

tažana -> nobenih znakov (7.2.2005 9:48:41)

a se lahko mal umešam? tut jest sem že podvomla da sploh nisem noseča, ker sem en dan čist dobra drug dan mi je mal slabo drugič pa spet nič.

ameli -> nobenih znakov (7.2.2005 9:51:51)

Jaz sem malo pred tabo, 24.12. :hudicek:sem dobila ravno na Božični večer.
Ne boj se, znaki še gotovo pridejo. Meni se v bušijo polno vsega dogaja. In napihnjena sem kot, da bi jedla sam fižol.

Tejčika -> nobenih znakov (7.2.2005 9:55:51)

ameli,....tudi jaz sem takonapihnjena kot da sem v 4 mesecu. sploh zvečer sem kot balon:-)

Anonimen -> nobenih znakov (7.2.2005 10:31:06)

Jaz nisem bila ne napihnjena, ni mi bolo slabo, nič, ampak čisto nič. Edino potem, ko sem imela res ogroooooomen trebuh, sem mogla samo na enem boku ležati, ker me je drugače takoj pod rebri zgrabil krč. Ampak to je bilo že na koncu. Do takrat pa celo nosečnost čisto, čisto nič. Ne se sekirat. Veliko jih poznam, ko je bilo tudi tako. Nobenih problemov, nobenih znakov, nič.

Tejčika -> nobenih znakov (7.2.2005 10:40:31)

hvala za tolažbo splišni:rozica:

Lunca1 -> nobenih znakov (7.2.2005 10:53:01)

Moja mami pri obeh nosečnostih:).

LP Lunca

Sugy -> nobenih znakov (7.2.2005 10:56:55)

Ta teden sem v 7. tednu in nimam skoraj nobenih znakov, razen napihnjen trebuh. Zadnje par dni občasno začutim zelo rahlo slabost, ki pa zelo zelo hitro mine. Tko da se včasih sprašujem, kaj pa če sploh vse skupaj ni res:)

V glavnem komaj čakam da imam naslednji teden pregled, in da vidim svojo malo pikico:)

b.j.n. -> nobenih znakov (7.2.2005 12:50:07)

Tejcika,

Nic ne skrbi, vse verjetno se pride. Jaz tja do 8 tedna nisem nic cutila, nobenih znakov, potem je pa vse za nazaj prislo. Veseli se, da ti nic ni in uzivaj, ker ni fletno, ce te tile znaki res napadejo...

Lp
Barbara

pety78 -> nobenih znakov (7.2.2005 14:16:18)

Jaz grem že tudi proti 7 tednu in nobenih hudih znakov, razen napihnjen trebuh, še posebej ko se najem....Se me je moj zadnjič ustrašil, ko ga je videl...:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Sam, če bolje pomislim.....apetit pa mam, še posebej za sladkarije (to je sicer že odkar pomnim), da mi jih mora moj :love: na silo stran vzet. :)- Tak skrben je, da mi je sokovnik kupil, da bom lepo vitaminčke pila, če jih že jem ne najbolj. :)

Jessy -> nobenih znakov (7.2.2005 14:42:12)

Tejčika, jaz pa znakov nisem nič težko čakala (tudi na tvojem mestu jih ne bi)...še upala sem, da me pozabijo in gredo mimo.... In res so šli! Imela sem grozno srečo, da nisem občutila nobenih slabosti, le prsi so me začele boleti, nekje v 7. tednu. Če :duda: ne bi videla na UZ, bi še zdaj mislila, da mi samo M izostaja in da nisem noseča. :)
Ene imamo pač srečo! :bravo::bravo::bravo: Čimveč takih!

lp, Jessy

Mirna -> nobenih znakov (7.2.2005 17:25:09)

Sama sem 2.noseca in ne prvic, ne tokrat nimam kaksnih pogostih "tipicnih" znakov. Sploh ni nujno da so in zakaj bi se s tem obremenjevala? A ni lepo, da ti ni nic slabo.... No, utrujenost je tista, ki me spremlja vsak dan, drugace pa mogoce malo bolece prsi,drugega ne. Brez skrbi, bos videla, tudi ti bos slej ko prej cutila spremembe.

Pupica -> nobenih znakov (8.2.2005 17:46:39)

Jaz sem mela zelo prikrite znake, samo lakota me je napadala.
Bodi vesela če tko ostane

Stran: [1]