Fredy Miler (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

*HONEY* -> Fredy Miler (7.2.2005 8:31:47)

FM je gost v oddaji dobro jutro(tvs1)...ffffuuuuullllllll je faca:bravo: če ga ne slišiš pet:ups::)-

LP

tinka-pepa -> Fredy Miler (7.2.2005 8:34:15)

..........če ga ne slišiš pet.............:)-:)-:)-:)-:)-

Anonimen -> Fredy Miler (7.2.2005 9:22:41)

Mah, en revček je, men se smili.

lelaval -> Fredy Miler (7.2.2005 10:00:39)

Meni ni všeč niti, če ga gledam, niti, če ga poslušam.

Pupica -> Fredy Miler (7.2.2005 10:13:11)

iiiiiiiii
jaz sem pa v soboto sploh prvič vidla kdo je ta tip.:bravo::bravo::bravo::bravo:a nisem za luno?Ho ho ho božiček je pršu....:)-:)-:)-:)-:)-

baguSka -> Fredy Miler (7.2.2005 10:15:44)

:)-:)-:)- Jst sm jih u soboto zvečer tud vidla..velik!!! So se kar razmnoževal :zmeden::zmeden: Kamor kol sm pršla sm najmn enga vidla..:)-:)-

Anonimen -> Fredy Miler (7.2.2005 10:26:23)

Kdo je pa to?:zmeden2::zmeden2::zmeden2::ups:

*HONEY* -> Fredy Miler (7.2.2005 10:35:37)

Jaz ga tud ne gledam najraje...ampak njegove izjave so pa včasih kr zanimive,tako da se lahko kr fino nasmejiš :)-:)-
Neva,to je trenutno največja zvezda SLO...tolko boljše za tebe da še ga nisi vidla...ni ravno eden najbolj simpatičnih
Mogoče ti bo katera poiskala kak link...meni se mudi tla pomivat(pesa nagnala,otrok pa spi)

filipinka -> Fredy Miler (7.2.2005 10:41:15)

Fredi vedno poudarja, da se njegovo ime piše brez y :)- , torej je on FREDI! Za maškare so vsi Frediji, mogoče bom tudi jaz :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-!

baguSka -> Fredy Miler (7.2.2005 10:43:56)

Neva baje edini Slovenec, ki ima dve obrvi!:)-:)-

Drugače pa že cela SLO govori o njemu, vsi TV programi, celi spori in oddaje so posvečeni njemu, reklamni panoji ob cestah naznanjajo 'Fredijevo manijo'... In še in še.. OBUP!!!:zmeden::zmeden: Obnorel Slovenijo in njene glasbenike! Lahko si predstavljaš kako jim je, ker jih nihče več ne posluša!:)-:)- Sploh pa Predina!:)-:)-

baguSka -> Fredy Miler (7.2.2005 10:46:20)

Evo ga:;)

http://fredi.tech-on.net/prikazsporocilo.php?id=14&stran=1

Anonimen -> Fredy Miler (7.2.2005 10:57:57)

Sem slišala in na TV in v časopisih in moja mladina mi je omenjala...zvezda-Nova(trenutno zažari in tudi kmalu ugasne)Temu pojavu se pravi Tresh(sem pozabila kako se prav piše-oprostite)Popularnost osebe,ki nima niti kančka talenta,ampak so ga mediji naredili popularnega,zato,da naraste gledanost.Primorke najbrž že poznate isto štorijo z Loredano Leciso-življensko partnerico slovitega pevca Al Bana.No ona ne zna prav nič prodaja pa svoj imidž-silikonske joške in pusti se žalit na raznoraznih oddajah.:zaspan::zaspan::muca:

*HONEY* -> Fredy Miler (7.2.2005 11:04:08)

Če bi izbirala med Predinom in Fredijem(nisem vedla da ne mara y-se opravičujem;)) bi pa že raje izbrala FM. Predina ne prenesem.
Ja Neva, danes so pripravljeni naredit vse za 5min slave...tudi žalit se pustijo.
K...jih gleda:ups: sploh niso več zanimivi...razen FM("ta pravi šlager je":sloncek:)

anajmad -> Fredy Miler (7.2.2005 12:17:46)

Jst pa pravim ala mu vera.Naj ima svojih 5 minut slave,mu čist prvoščim,ne pa enih nadutežev,ko bi svojo rt okol obrnal.
en lp:morje:D.

Anonimen -> Fredy Miler (7.2.2005 12:22:21)

Jest tud pravim aloe vera...

Drugač pa je intervjuju v Jani al kje že sam rekel, da ima v imenu resnično y in da je pač Fredy. Kaj je pol zdej to :zmeden:

baguSka -> Fredy Miler (7.2.2005 12:24:33)

Jah sej ma tud na svoji strani na netu imena kr malo mešano..:zmeden2:

Tejči -> Fredy Miler (7.2.2005 13:28:56)

Men se pa revček smili. Ne vem, kako bi se kdo izmed nas počutil, če bi se mu tako norca delali:zmeden2: Vsi pač nismo popolni. Ravno obratno: vsak ima svoje pomanjkljivosti! Mu privoščim, da uspe-pač na svoj način!

LP, Tea:sloncek:

baguSka -> Fredy Miler (7.2.2005 13:43:10)

Ah le zakaj bi se nam smilu?? Če je sam hotel uživat v slavi, hvala bogu. Nej uživa dokler mu je to namenjeno! Želim mu le, da potem ko bo konec ne bo tok razočaran kot ostali naši glasbeniki..:zmeden2:

Tejči -> Fredy Miler (7.2.2005 13:52:56)

Baguška, si me narobe zastopila. Men se smili, ker se mu norca delajo zaradi videza, ne zaradi slave. Vsi pač nismo fotomodeli, a ne?

baguSka -> Fredy Miler (7.2.2005 14:17:39)

Ja sej vem!;) Samo taki s(m)o pač ljudje. Vedno obstaja nek grešni kozliček, da je življenje lepše..:zmeden: Pa če je lep, grd, smotan al pa kej druzga. Sej se s Pamele tud vsi norca delajo a ne? Tako je pač na žalost. Javne osebnosti so pač le še bolj izpostavljene in se temu ne morejo izognit! Sicer pa mislm da se taki definitivno ne sekirajo s tem če se kdo iz njih norca dela.;)

urška76 -> Fredy Miler (7.2.2005 14:57:06)

Mi smo ga pa v živo vidli dons v BTC-ju. :)- Pa mi ni kapnil, da bi po avtogram skočila :((
Drgač pa upam, da si je na račun vseh norčevanj iz njega vsaj mal življenje olajšu. Sebi in svojim otrokom.

Mojca20 -> Fredy Miler (7.2.2005 18:38:40)

Tud men se zdi, kot al bini en revček! Ne vem, ampak a sploh ve kok je smešen?

HuAnita -> Fredy Miler (7.2.2005 20:22:05)

Da se malo pohvalimmmmmm, na Dobro jutro sem delalla tudi jaz, preden sem dobila :duda:...

Stran: [1]