He,he enkrat iz primorskega konca (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

anajmad -> He,he enkrat iz primorskega konca (7.2.2005 7:00:56)

Naj vam zaželim dobro jutro iz našega konca ob prijetno dišeči(barcaffe seveda):kava:.
Moja tamala še kr kuha(gripa),jst grem pa malo pomigat v službo,tolk da me vidijo:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Pol bom pa cel dan doma,ker moram našga bolnička negovat,ker je kr boga.Lepo se mi imejte moje babnce in prijeten dan naj vam zaželim.
en lp:morje:D.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.2.2005 7:26:37)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> He,he enkrat iz primorskega konca (7.2.2005 7:44:35)

Jutro tudi iz:morje:Ledeno.
Nas vse je zajel val prehlada:((Pa smo spet no,ufffa.
Dost mi je zime...dejmo hitro v pomlad...hočem toploto.;)

Anonimen -> He,he enkrat iz primorskega konca (7.2.2005 9:25:14)

Ha, ha, pri nas je pa minus 15, pa sneg pada. Mali je v vrtcu, maškara Pokemon, ker sem dala sinoči prat obleko za klovna, in se je ta hudič razparal, kjer je elastika. Sicer sem stvar zašila, ampak mislim, da ne bo za dolgo, ker se blago kar trga (je že staro enih osem let). Še dobro, da sem imela Pokemona v rezervi, drgač ne vem, kaj bi.

No, jaz sem pa v službici, bom cel dan špijunirala na RR.

Anonimen -> He,he enkrat iz primorskega konca (7.2.2005 9:36:18)

oj al bina končno šiht v dopoldanskem času-pa sem prav razumela..cel dan:zmeden2:
Za naslednje leto boš pa vedla da moraš vedno rezervno masko imet doma,al pa ga namaškerirat v srednjeveškega viteza-kovinski oklep.

Nogavička -> He,he enkrat iz primorskega konca (7.2.2005 9:42:57)

Hojla,

dobro jutro oz. dober dan. Sem malo pozna, ker naša :miska:po novem hodi spat okrog polnoči. Še dobro, da sem še doma.

:kava: se že kuha.

Drage primorke - na vaš konec najraje pridem v tem času - ko je mir in tišina, nobenih turistov - letos pa še ne morem, ker nimam več svojega starega avta, novega pa tud še ne:((, moža pa tud ne spravim, ko je pa tooook dela:grrr:.
Zato mi prosim pošljite eno malo sapico polno vonja po morju. Da se malo nadiham.

L.p.:rozica:

Tea

Anonimen -> He,he enkrat iz primorskega konca (7.2.2005 9:46:52)

Sapico ja,da nebi.Lahko ti pošljem ledeno mrzlo burjo:)-Sam pol me bo še kdo lovil,da sem vam dodaten mraz poslala:)-

Ti pa le nabavi avtek,da se zapelješ na naš konec...se bliža pomlad:še vedno brez gužve in lepo toplejše vreme9nebesa

Stran: [1]