zoom zoom -> RE: Aprilski lumpi 2007 (8.4.2008 9:14:50)
|
Dobro jutro, danes sem po dolgem času spet dobro spala, samo spet premalo (mi manjka od prej). Ena dobra novica je, da sem Harry-ja prebrala, zdej me pa tako grozno muči, kaj se zgodi v zadnjem delu, knjige pa ni za dobit v knjižnici. Kupila pa je ne bom, je škoda denarja. A ga ima katera doma, za posodit?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Sicer bom pa pač počakala do poletja, takrat bo mogoče že amnjši naval na zadnjo knjigo. Mi praznujemo naslednjo soboto in me tako jezi, ker ne vem koliko jih bo prišlo. Sem vabila razposlala, pa me ni niti eden poklical, če pridejo, jaz bi pa rabila vedet ali kupim salame za 15 ali 30 ljudi (tko na uč). PRemalo ne smem kupit, preveč se mi zdi pa brez veze, ker se bo pokvarilo. Mi je edino bratranec po mailu poslal, da še ne ve, če pride ali ne, ker bo imel enkrat takrat izpit, pa še od daleč je. Bom počakala še en teden, potem jih pa malo poklčem, čist tko informativno. Smo lansko leto pri starejšem povabili precej ljudi in valda tudi za toliko ljudi nabavili hrane, pa sta prišli samo 2 družini z otroci, pri domačem delu pa ni bilo problemov, so prišli vsi, samo kaj ko je bilo 5 dni razlike. Letos bomo naredili pa vse v enem, pa kar bo bo. Če vsi pridejo bo GUŽVA. Se pa ne spomnim ali sem že povedala ali ne. Smo jima zadnjič kupili gugalnico, pa peskovnik, če bi imela zdej kaj več na računu, bi jima kupila še hišico jutri v Leclercu, samo bo moralo počakati do kdaj drugič in je prav fino za videt. JE tamala zadnjič prav uživla, ko se je prvič gugala, starejši pa itak. Samo je pa škoda ker je tako zoprno vreme, ker ne moremo ven. Ko so mi podaljšali porodniško sem bila ful vesela, da bomo več zunaj, ampak je tako smotano vreme, da ne moreš ven. Upam, da bo od naslednjega tedna dalje lepo vreme s čim manj dežja in nič pihanja. Moram končat, ker mi že rametava.
|
|
|
|