lilka
|
Dobro jutro! Se na hitro javim, kar v službi , joj res sploh nimam več časa, pa že tako sem v službi za računalnikom, se mi ga doma še pogledat ne da. Pa vikendi tako hitro minejo, ko morem pucat, pa likat, ker čez teden ne utegnem. Vrtec: ja uvajanje poteka kar dobro, mož obvlada ni kaj, danes bo menda prvič spala v vrtcu, bomo vidli kako bo Rojstni dan: vabila sem odposlala, so bli vsi navdušeni nad unikatnostjo vabil, me je vsak poklical , torto sem si že ogledala, bo mela takega kužka, ker so ji psi najbolj všeč, poleg copatov, ki so njena šibka točka . Mi imamo tudi namen bit zunaj in imet piknik, samo če nam bo vreme naklonjeno, ker april je res muhast...... Gaja*: sva se slišali včeraj po telefonu, ja res je revica, že drugič je bla v bolnici. Se dogovarjava z mamico, da bi se enkrat vsaj medve dobile, pa nama celo porodniško ni uspelo, kaj šele zdaj..... in še tole, s Tinko želiva maloi Gaji vse najlepše in ji pošiljava veliko poljubčkov in tole žabico Alessa: S Tinko želiva Neli vse najlepše za njen rojstni dan in ji pošiljava veliko poljubčkov..... Thumbelina: poznam to, jaz tudi ves denar za tinko porabim, hodi v vrtec kot kakšna menkenka, jaz pa komaj najdem kaj za oblečt za v službo, tako pač je, tudi jaz bom mogla še malo v nabavo.... Striženje: jaz bi jo tudi mogla sperdaj dat postrič, ker ima zelo dolge inče ji ne držijo na stran ji lezejo v oči, samo jaz je sama ne bom nimam roke za to, jo bom peljala k frizerki, ker jaz bi katsrofo naredila.... Takole zdej je pa dovolj, grem delat. Imejte se zelo lepo......