*piškotek*
|
Živjo Naše zdravstveno stanje se počasi izboljšuje. Nejc je že kar ok, malo še pokašlja in posmrka, drugače pa je že zeloooooooooo živahen Jaz sem se včeraj odločila da ne grem do zdravnika, ker se mi je tako zemrilo, da pomoje zlepa ne bom šla tja. Sem si skuhala čaj z veliko medu in limone, ližem angal za grlo, jek lekadol plus C, tako da upam da se bom tudi jaz počasi "zlizala" Me je pa včeraj zvečer bolela glava, ampak je to moj hitro poštimal - sva šla v akcijo in je bilo prec boljše (meni to res pomaga pri glavobolu, brez heca ) Smotka lonib: zakaj pa jo res daješ tako pozno spat za drugo rundo? Pri nas če spi bolj malo podnevi, gre spat že ob 19, ampak to na nočno spanje, ne na "počitek" Thumbelina: me res zelo veseli, da si vendarle začela tudi tu uživati v porodniški. Res je super ja ko postanejo otroci mobilni. Ti le izkoristi sedaj tole stanje do septembra in uživajjjjjjjjj A ja, pa tale vroča čokolada je tako njamsi, da se mi lušta že ves čas odkar sem videla sliko Taška30: naš tudi ni tak da bi sam želel hodit. Silimo ga ne, ker imam isto mnenje kot ti, glede tele hoje. Drugače pa naredi sam ene 2 do 3 korake, če tako sedimo na kavču, vsak na eni strani sedežne in potem on hodi od enega do drugega. Zoom zoom: ja saj tole s spanjem je pa najbrž res kriza, če imaš 2. Jaz sem že včasih pri našem čisto izmučena, pa če se zbudi samo enkrat (no, ampak takrat bolj tečnari - govori, ploska, tepe, grize, .... uglavnem - se občasno zgodi da noče takoj nazaj zaspat) in sem tudi jaz takrat čisto adijo! Bi se mi pa kar zmešalo, če bi prišli tisti časi nazaj, ko se je zbujal tudi na 15 do 20 minut Gaja*: vse naj naj Gaji za prvo svečko