*piškotek*
|
Živjo No, naš je že kar veliko bolje. KAšlja sicer še malo (predvsem zjutraj) ponoči pa ni nič kašljal. Mene pa še kar grozno boli grlo. Mi nič ne pomaga. In potem včeraj kličem k mojemu zdravniku da bi se naročila da se pridem pokazat in kaj mi reče sestra??? Ja to je navaden prehlad, kako septoleto, pa bo. In me ni hotla naročit? Kao, če bo slabše pa naj pridem danes! Mene pa tole matra že več kot 14 dni. In me kar malo skrbi, da ne prebolevam kaj "hujšega" kot prehlad. Oblačenje: jaz našemu oblečem kar mi pride pod roke, edino roza barve ne! Drugače pa mu ful paše rdeča barva, samo kar težko dobiš fantovsko majico v tej barvi. Drugače pa ima vse barve od bele, zelene, vse odtenke modre, rjavo, sivo, oranžno, bež,... Skratka vse, razen roza. Mi je pa tudi všeč, ker kar je dibil cunj za oblečt - že od novorojenčka, ni vse dobil v modri barvi, tako da s tem nimamo problemov. Problem je edino ker vsak misli da je punčka, ker ima tako dolge in skravžane laske. Sabri: fajn zrihtita po beljenju, sej pol bo pa prelepo, samo veliko dela je pa res stem pucanjem po taki "packariji" Bojana1: kaj pa če bi ga v vrtec peljala malo kasneje, recimo po zajtrku? Če vama bi to vsaj malo pomagalo. Je pa sigurno hudo, za oba, taka sprememba. Jaz tudi ne vem kako bi kaj dosti drugače naredila na tvojem mestu. ALi pa če je kak dan doma vmes? Taška30: uživaj na zadnji prosti dan, privošči si Janca77: lepo da si se po dolgem času spet malo oglasila. Joj, meni je tudi groza, ko morava bit notri, zunaj pa tako trenutno sije sonček, da me kar ven vleče. Zdej pa imam še kar nekaj dela. Moram cunje oprat, mam že spet ene tri stroje. Kok se to pozan, da nas je kar naenkrat 5 družinskih članov. Je koš za cunje 123 poln... Nič, lep dan vam želim. Mogoče se mi uspe še kaj kasneje javit.