hariba -> RE: Aprilski lumpi 2007 (14.4.2008 21:42:33)
|
Jao Zoja pa noče zaspat, sem jo pustilain šla iz sobe, imatomyevo lučko in še 1 v vtičnici,rahlo priprta vrata tako, da ni čisto v temi. Jo pa čujem, da brbla in brca v ograjo. Ta noč je bila katastrofalna, do 3h skoraj ni spala,se je kar prebujala,pa nos 2 x krat čistila, pol se je pa tudi že ob 6 h zbudila. Sva imeli kontrolo,ji gre na bolje ampak še zmeraj piska nekaj v pljučih, zato je dodala še flixotide. Jaz je zdaj ventolin in flixotide dajem kar čez žigatov nastavek in kar nekako uspeva, ga da v usta, sicer glavo tudi obrne in da ven,atakrat že prtisnem. V sredo bom še doma z njo,v četrtek pa bom šla spet vslužbo. Tudi jaz upam, da zaveč kot 3 dni. Lara pa je že bila danes v šoli,Denis je tudi šel, čeprav je zelo prehlajen,ampak so šli v Vrhniko in v Bistro na ekskurzijo, tu pa seveda ni smel majnkat. čevlji Ima ciciban soft in ful fajn v njih hodi so mehke, pa še ene teniske za v peskovnik, ki jih ni škoda, so bili kupljeni v pikapolonici za 7 €,adidask pa ne mara, jih kar dol hoče dat. Jaz vedno potipam kjema spredaj prste,nikoli pa ne kupujem številke večjih čevljev kot nekateri, ker pol otrok skozi pada, pa še ful grdo je to gledat kako se mu sezuva. Mislim,da je zaspala je naenkrat tišina. Taška30 ja malo je res neroden datum. Denis je konec julija rojen in pol rojstni dan praznuje šele v začetku septembra, ko sošolci in prijatli niso več na morju in pri babicah. Grem preverit, če spi, pa kuhinjo pospravit.
|
|
|
|