thumbelina -> RE: Aprilski lumpi 2007 (16.9.2009 19:59:17)
|
Joj punce pri nas je doma za znoret. Matevž ima zdajle že tri tedne smrkelj, da bi lahko zidal z njim. Vmes je že kazalo da bo bolje, zdaj pa set na orto. Žleht je tok, da bi če bi mi duša dala skoz po riti tepla. Sam itak nič ne nuca. Zdaj se gremo pri nas doma uno britansko varuško, ker me mulc zajebava in preizkuša pri vsaki stvari: - pri umivanju zob - ko že pošteno menca in že kakšno kapljo spusti v gate, ga opozorim, da je treba lulat, ker zdaj se njemu to ne da (mislim kdo pa še hodi scat na wc?!) in on kr noče, potem ga sama nesem na wc, on kriči, da bo šel sam - ko je treba prit jest se polži 1mm na minuto in ko rečem, da ne bo dobil jest in resno vzamem njegov krožnik iz mize, gre on v jok in kriči da bo jedel - ko je treba nos pihat noče, ko zagrozim da bo fiziološka in šprice v nos, se mi samo reži v ksiht, ko uresničim grožnjo kričći in se dere kot jesihar in fehta, da bi zdaj pa v robca pihal in še in še.... In zdaj enostavno preštejem do pet, če nisi pripravljen sodelovat, te pač jaz fiično sama odnesm in naredim tisto kar je treba, ali je pa pač kaznovan.... Pri Jerci je bilo popolnoma identično in se je nehalo tam nekje pri starosti treh let. zdaj pri petih letih je kar se tega tiče ok, uboga, ker ve da so sankcije. še vedno jo včasih piči kak škrat ampak načeloma se da vse zmenit. Edino kar je je pa da je ko ena mala pijavkica in bi visela non stop na meni. Mi tudi dihat ne da. Skoz se nekaj flosa po meni, skoz morava nekaj skupaj ustvarjat, pa igrat se neke vrtce, šolo, pepelko (jaz moram bit vedno mačeha), pa neke žvali, ki pol skoz lulajo in kakajo in ne delajo čisto nič drugega. Vedno dobim cel scenarij za igro vnaprej, kaj moram rečt, kaj moram nardit.... Jao jao, men se a včasih taaaaaaaaaaaaaaaaaako ne da..... AAhhh mend abo boljš. tale teden je ubijalski, ker bom tri popoldneva sama z otrokoma, sama sem bolna (grlo, smrkelj), skratka za popenit..... Ja takle mamo....
|
|
|
|