zoom zoom -> RE: Aprilski lumpi 2007 (25.11.2008 8:57:41)
|
Živjo, se po dolgem času ponovno malo javim. Sicer me ni nobena pogrešala, amapak sem si zato čist sama kriva, ker bolj poredko piem. V glavnem. Za darila sem tudi jaz mislila tamalma dvema kupit Tefalovo kuhinjo, pa ne vem več, če jo bom, ker sva šla ta mesec že totalno čez limit. Sva kupil anov računalnik, je bil un že čist fuč, pa novo posteljo in nov jogi, ker nam je stara splesnela ( pa še zdej ne vem zakaj, ker je bilo skoraj novo - ok 2 leti staro) in je šlo krepko čez 1200€. Bosta pa od ene babice in dedka dobila vsak svoj sintesajzer, drugače bi bil itak kreg, sicer pa pa tudi sedaj v vsakem primeru, ker nista enaka, od drugega para pa še ne vem,, nista nič vprašala. Rabita pa itak da nič. Mogoče edio kaj za oblečt, pa še to samo starejši tamala ima dovolj. Razvojna: tudi mi2 sva jo imele, je rekla, da zelo fino napreduje in da naj jo vklučim v kakšno telovadbo (reklama za ABC šport), zgleda da to vsakem priporoči, jaz jo na to ne mislim peljat, ker je preveč €, jo bom pa V NASLEDNJEM ŠOL. LETU dala na eno precej cenejšo telovadbo, letos je še premajhna. Duda: za v vrtec je nima, doma pa obvezno za spat, čez dan pa je ponavadi ne rabi, razen če si da prst v usta in ji rečem, naj ga da ven se sama spomni na dudo in jo takrat hoče imet. Uspavanje: ne vem če sem že povedala, ampak pri nas gospodična zvečer zaspi sama in to skoraj v minuti, že kar nekaj časa. PRed tem mora vsem rečt papa, ampak res vsem (no vsaj tistim ki so/smo doma), pa malo še popije, ji rečem adijo in grem ven iz sobe in je mir. Sploh ne vem kaj naj s tistim časom, ki sem ga prej zabila z ležanjem na postelji zraven nje. Ponoči se pa še vedno zbuja, ampak se mi zdi, da malo manj kot prej. JApe: želim ti čim lažji in hiter porod in da bi novega člana tamala lepo sprejela. A spol že veste? Sem zjutraj klicala v službo, kakšno je stanje na cestah in parkingu in so mislili, da jih zaj..., ker baje v Ljublajni ni nič snega. Pri nas ga je kar nekaj, na cesti je sicer sama plundra, drugje pa kar ene 4 cm, če ne več. Sicer pa upam, da danes ne bo več snežilo, napovedano pa sicer je, ker grem popoldan v službo in ne bi bila rada zamedena. Grem zdej še malo pospravit, pa posneto grdo račko pogledat, potem bom pa že počasi morala it. Lp
|
|
|
|