natta -> RE: krčne žile in laserska operacija (7.11.2013 19:52:15)
|
Pozdravljeni! Ker vem, da ima zelo veliko ljudi težave s krčnimi žilami in o laserski operaciji piše zelo malo, sem se odločila, da povem nekaj o tem. Jaz sem bila na laserski operaciji krčnih žil v bolnici v Slovenj Gradcu, pred enim mesecem in pol. Operirali so mi desno nogo, zdaj čakam še za levo. Operiral me je dr. Pawel M. Leskiewicz. Rada bi pohvalila vso osebje v bolnišnici, prav vsi od sester do zravnika vsi so bili izredno prijazni. Pred posegom so mi natančno vse razložili, kako bo poseg potekal in tudi dali natančne napotke za po posegu. Moram rečt, da med samim posegom ni prav nobene bolečine. Bolečine po posegu so zanemarljive. Vsaj jaz sem pričakovala, da bo bolelo bolj. Kompresijsko nogavico se mora po posegu nosit še en mesec, to gre brez problema. Zdaj po posegu so spremembe res velike. Ni več bolečin v nogi, ni otekanja in predvsem ni krčev. Jaz sem ful zadovoljna. Na nogi sami, se rezi več ne poznajo, saj so bili res zelo zelo majhni. Pa še glede plačila operacije. Jaz sem šla preko napotnice tako, da je bilo brezplačno. Sem pa čakala skoraj dve leti. Drugače pa mislim, da je za eno nogo cena okrog 1.500 evrov. Torej, če razmišljate o operaciji.... jaz jo vsekakor priporočam. Lepa hvala zdravniku in vsemu osebju! [sm=bravo.gif] Če ima kdo še kakšno vprašanje, mu z veseljem odgovorim. Lep pozdrav, Nataša
|
|
|
|