Otroški inhalator (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

kaja26 -> Otroški inhalator (31.3.2008 21:35:57)

No ker se nas je spet lotil močen kašelj se obračam na vas. Kateri inhalator mi priporočate za 2 leti starega otroka?
Kaj ve uporabljate za inhalacijo? Če pa je med vami katera ki ga ne potrebuje več, bi bla pa zelo vesela, če se mi javi.

Lep večer

Laubica -> RE: Otroški inhalator (31.3.2008 21:50:25)

Jaz nimam inhalatorja kamilce in morsko sol prevrem v pokritem loncu ,naju pokrijem z rjuho in lonec odprem in tako delava inhalacije in mu super pomaga,3x dnevno-samo pol ne sme otrok ven da nebi se še prehladil in pličnice fasal

kaja26 -> RE: Otroški inhalator (31.3.2008 21:57:14)

bomo poskusli kr zjutraj
hvala ti

tinatona -> RE: Otroški inhalator (31.3.2008 23:33:56)

Jaz sem kupila inhalator - na to foro kot jih imajo v ZD in je super. Res da stanejo okrog 80€ ampak je vreden tega. Bi ti ga z veseljem posodila, ampak ravno prebolevamo laringitis in ga tudi jaz rabim.

Našemu inhalacije z prekuhano vodo oz. kamilicami niso bile všeč, pa tudi zdravniki jih ne priporočajo, ker je velika nevarnost, da se otrok pri tem opeče. Potem je že bolje, če v banjo natočiš full vročo vodo in s tušem narediš soparo, ter se potem z otrokom zapreš noter za 15minut.

LP 

Laubica -> RE: Otroški inhalator (1.4.2008 8:05:58)

Meni je ravno naša p. to priporočala-in se ne bo opekel saj si ti z njim in čutiš kolk je vroče

Laubica -> RE: Otroški inhalator (1.4.2008 8:09:04)

Aja inhalator iz ZD mu sploh niso mogli gor dat tako se je branil -to verzijo doma kar pridno prenaša -tak da sama se odloči

Stran: [1]