Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 3.4.2008 10:53:41
|
|
|
|
PBJ
|
Taška, naredi si izračun še enkrat, s tem da daj za januar in februar otroka v olajšavo, pa boš videla, koliko je treba še potem doplačati. Me prav zanima.
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 4.4.2008 12:35:52
|
|
|
|
taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ Taška, naredi si izračun še enkrat, s tem da daj za januar in februar otroka v olajšavo, pa boš videla, koliko je treba še potem doplačati. Me prav zanima. Sem naredila domačo nalogo , torej namesto 800€ bi morala plačat dobrih 550€. Bi pa mož dobil tolk manj nazaj, skratka minus (če upoštevam naju oba) ostaja isti. Čedalje bolj sumim, da mi v službi niso odjavili otroka marca, kot smo se zmenili, ampak da je ostala gor celo leto (kar pomeni da sva jo imela kar oba z možem prijavljeno od marca-dec) , ker če jo prijavim v inf.izračunu od jan-dec, bi dobila pa 48€ nazaj. Ja, očitno me je letos država malce kreditirala, škoda le da tega nisem prej vedla, mogoče ne bi vsega zapravla. Ni pa to še 100% ziher. Bom v ponedeljek v službi tole raziskala, če je res tako.
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 4.4.2008 18:51:57
|
|
|
|
Maleal
|
Ma brezveze je vse skupaj,meni sploh niso upoštevali vzdrževanih družinskih članov,kljub temu da sem oddala do konca januarja.
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 5.4.2008 21:56:01
|
|
|
|
PBJ
|
Taška, uf...res razišči v službi
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 7.4.2008 12:26:16
|
|
|
|
**Petra**
|
Mene pa nekaj zanima, če mi bo kdo vedel odgovoriti. Če si pozabil oddati vlogo za vzdrževane družinske člane do 31.1. in si jih uveljavljal že lani, ti jih bodo letos avtomatsko vpisali na ta izračun ali bodo računali brez in se bo potrebno pritožiti????
|
|
|
|
RE: A je kdo dobil dohodninsko odločbo? 8.4.2008 22:22:20
|
|
|
|
blustar
|
Jaz sem si pa lani med porodniško sama vplačevala dodatno pokojninsko zavarovanje in dobim zdaj skoraj 300 eur dohodnine nazaj. No, med porodniško sem si vplačevala sicer manj, ampak potem sem na koncu leta vplačala še dodatno, da sem izkoristla davčno olajšavo v celoti. Sem vedla že prej, da teh "starih" olajšav ne bo več. Prejšnja leta sem tako šla kupit še kakšne strokovne knjige, zdaj sem pa to.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?