Kako prepoznati popadke? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

J.L. -> Kako prepoznati popadke? (31.3.2008 18:22:12)

Moj PDP je čez slab mesec, pa se bojim, da nebi prepoznala popadkov. Že par dni mi mala pri hoji močno pritiska na mehur, tak da me v predelih jajčnikov in pa maternice kar precej zašpika.
Ponoči se mi dogaja podobno, le da je bolečina kot če bi mi kdo žgal predel jajčnika z žerjavico. Obenem me je zelooo strah poroda oz., da bi šlo kaj narobe.

BlackyMouse -> RE: Kako prepoznati popadke? (31.3.2008 18:28:14)

Popadke bos prepoznala.. Stej jih, oziroma cas, na koliko se pojavljajo popadki.. 

Anonimen -> RE: Kako prepoznati popadke? (31.3.2008 18:33:27)

OJ punce!Se pridruzujem avtorici te teme.Strah me je da ne bom vedla kdaj je to to?Jest sm v 35 tednu in mam rok začetek maja ampak bom cel april panična kdaj bo.Sej najbrz se lahko zgodi da grem ze sred aprila, a ne?Ojoj komej čakam da bo junij in ta bo to ze mem in upam da bo vse ok in ze normalizirano.
J.L. tudi tebi zelim da bi blo vse ok, sej bove prezivele će so vse bova menda tud medve.
LEP POZDRAV

borovnička -> RE: Kako prepoznati popadke? (31.3.2008 18:46:09)

Punce, nič se bat, ko bodo pravi popadki, boste že vedle. Tko so meni govorile in res je bilo tako.

Popadke boste čutile v spodnjem delu trebuha. Če sta imele boleče menstruacije, boste že vedle. No, popadki so na čisto enakem mestu, torej okoli jajčnikov, samo da dosti bolj boleči in intenzivni.

Mene je začelo špikat že en teden pred porodom in to parkrat na dan, mogoče po 2-3 minutki je trajala bolečina, potem je pa popustila.

Brez strahu, z veliko dobre volje in pričakovanja, ker bosta kmalu držali svoja zakladka v naročju.

Pozdravček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Netopirčy81 -> RE: Kako prepoznati popadke? (31.3.2008 19:24:58)

IZVIRNO SPOROČILO: borovnička

Punce, nič se bat, ko bodo pravi popadki, boste že vedle. Tko so meni govorile in res je bilo tako.

Popadke boste čutile v spodnjem delu trebuha. Če sta imele boleče menstruacije, boste že vedle. No, popadki so na čisto enakem mestu, torej okoli jajčnikov, samo da dosti bolj boleči in intenzivni.

Brez strahu, z veliko dobre volje in pričakovanja, ker bosta kmalu držali svoja zakladka v naročju.

Se podpišem :)

hubi -> RE: Kako prepoznati popadke? (31.3.2008 20:04:27)

Res ne moreš falit, ko se začnejo. Mene je poleg vsega še v križu zvijalo, skoraj bolj kot spredaj.

Stran: [1]