Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 18:00:57
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz jo oblečem samo v bombažnega pajaca, ker ima še ta debelo spalno vrečo, pa tudi vidim da je topla in je OK.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 18:43:54
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic jaz ji se vedno dajem body z dolgimi rokavami pa cez pajaca ali pa pizamico iz bombaza. pokrijem jo z zimiskim kovtrckom. Pri nas je povsem enako. V spalnici imamo okoli 17-19° C. Glede na to, da nam med spanjem TT malo pade in, da ima rokice ven, se mi ne zdi, da bi bil preveč oblečen.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 18:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: hillmagic jaz ji se vedno dajem body z dolgimi rokavami pa cez pajaca ali pa pizamico iz bombaza. pokrijem jo z zimiskim kovtrckom. Pri nas je povsem enako. V spalnici imamo okoli 17-19° C. Glede na to, da nam med spanjem TT malo pade in, da ima rokice ven, se mi ne zdi, da bi bil preveč oblečen. Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 20:18:42
|
|
|
|
Ulla
|
moj 3-mesečnik je ponoči oblečen v body z dolgimi rokavi,pa bombažno pižamico z dolgimi rokavčki in pokrit z zimskim kovtrom. Tem. v spalnici je tam okoli 19,5 do 20,5 stopinj. Včasih je tudi malo bolj topel. Počasi mu bom dala kratek rokav in pižamo, glede na to da je tako toplo zunaj
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 22:17:11
|
|
|
|
tančk
|
tudi jaz imam 5,5 starega in ima ponoči body z dolgimi rokavi, čez ima bombažno pižamo ter ga dam v spalno vrečo. Pokrijem ga s tankim kovtrčkom, ampak večino ga itak zbrca dol in to je to .
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 22:29:01
|
|
|
|
Paštetka
|
otrok naj ne bo preveč oblečen. Meni so glede na težave naše pupe P svetovali samo bodi z dolgimi rokavi in spodaj žabice. Ali bodi s kratkimi in gor pižamico z dolgimi ali pajac. Pokriti pa z normalnim poplonom.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 23:18:12
|
|
|
|
kaya2007
|
pižama (pajac) brez nogic in žakelj
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 31.3.2008 23:23:44
|
|
|
|
sandra85
|
body z kratkimi+pižamica (pajac) z nogicami pa pokrit z kovterčkom. itak pa se takoj sam odkrije.v sobi pa je 20°C
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2008 23:49:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 1.4.2008 9:11:47
|
|
|
|
Klaudia
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 pižama (pajac) brez nogic in žakelj Enako. Ima pa v sobici 20°C.
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 1.4.2008 10:40:18
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Jaz jo oblečem samo v bombažnega pajaca, ker ima še ta debelo spalno vrečo, pa tudi vidim da je topla in je OK. enako
|
|
|
|
RE: Kakoliko jih oblecete za spanje cez noč 4.4.2008 23:52:14
|
|
|
|
hillmagic
|
A ce date pajca za spat ki nima rokavov, daste dva bodija ali enega
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?