puncica -> Omaaaaaaaaar (7.2.2005 10:07:56)
|
Pa še moj piskrček. Pesmi so bli kr vredu, se mi zdi iz leta v leto boljše. Spet sem vedela katere tri bodo finalisti, tako kot lani. Izbirat pa ne znamo. Za moje pojme sta bile najboljš pesm za evrovizijo od Saše Lendero, zažigalna, s koreogravijo in joškami:)-. Sem pričakovala od Omarja in Nuše kaj več a mi je bila pesem pri obeh totaln podn. Od Omarja sem pričakovala kej v stilu te psmi ki je popularna zdej - Vse kar si želiš, ne pa neki ko mrtvak tam gor na odru, se ne prestavi za pet cm. Skratka prepočasno za moje pojme. Alya je imela lani stokrat boljšo. Čeprav je pset imela neki posebnega s tisto postlo na odru. Jadranka je mela fajn koreografijo in ful dobro obleko, sam glupo pesm,Anika Horvat je imela tud fajn pesem, s tisto črnko z violino na odru, ostalih pa tak ni za govorit: - Johnny Bravo - hm, kdo je še to - Nude - ma ni za evrovizijo, čeprav so dobri - Regina - mal preveč drenja spet, skoraj nič akcije - Billy's Private Parking jih sploh nisem cele poslušala, ker so bli kr neki - Express - ženska zafušala ko hudič :)- - Sergeja - kr neki No ne bom kritizirala Omarja, smo ga pač izbrali, no ste ga izbrali a ne. Fant ima čudovit glas in res dobro poje. Samo pesem je pa ubijalska PREPOČASNA, neki manjka. Una ženska super poje, no sej rečem da sta oba enkrat ena, ampak neki manjka :zmeden2:Če ga primerjamo z Želkotom, je Želkotova pesem 100 krat boljša, bolj nekako spevna, ima neki noter v sebi, tiste violine ful palijo, kar te potegne, jaz sem takoj vedela da bo nekje na vrhu. Sem navijala zanj. VSO SREČO OMAR IN UPAM DA NAS RES PRESENETIŠ.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|