Umag ali Poreč (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

nina166 -> Umag ali Poreč (31.3.2008 14:16:03)

Za 1.maj bi šli malo pogledat na morje. Pa me zanima kaj priporočate Umag ali Poreč? Kje bi bilo boljše za 2. letnika, kje je več igral in sprehajalnih poti? In če mi lahko predlagate še kak vredu hotel...da je vredu hrana in da je vredu za malega otroka?

Hvala

kristinaj -> RE: Umag ali Poreč (31.3.2008 14:46:57)

jaz sem bila 2 leti zaporedoma v hotelu diamant v poreču. hotel je prenovljen in zeloooo v redu. takrat še nisva imela otrok a sem opazila, da je bila večina mladih družin. bilo je poskrbljeno tudi za animacijo. od hotela do poreča imaš lično urejeno sprehajalno pot ob morju, cca 1,5km.

hotel ima notranji bazen, je pa zraven hotel kristal, ki je tudi v redu in ima zunanji bazen z ogrevano vodo.

rada bi se še kdaj vrnila a bo treba zaradi naraščaja še malo počakat.....

v redu je tudi hotel galiot. je manjši in lepo urejen. nanj imam slabe spomine zaradi slabega vremena......

muki1 -> RE: Umag ali Poreč (31.3.2008 14:47:17)

Poreč. V Poreču imaš po mojem 90% več igral. Vsaj kolikor sem jaz videla. Bo pa treba z rezervacijo pohiteti, ker je že zelo zelo polno. Prijatelji so komaj dobili, res.

NinKa -> RE: Umag ali Poreč (31.3.2008 15:00:00)

Mi gremo vsako leto za prvi maj v Poreč in to v Plavo laguna ali Valamar.

Bi šla tudi letos, ampak me je malo strah ker bom takrat 32 teden noseča in me je strah tistih hribčkov in vzpetin. In šprintanja za 4 letnikom.

Drugače pa je čudovito. Je pa res ponavadi gneča in poplava mladih družin.

Dashenka -> RE: Umag ali Poreč (4.4.2008 19:24:37)

Če kolebate med Umagom in Porečem, potem definitivno Poreč.

Čeprav bi šla jaz na vašem mestu še nekaj kilometrov južneje - do Rovinja.

nina166 -> RE: Umag ali Poreč (7.4.2008 10:12:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Dashenka

Čeprav bi šla jaz na vašem mestu še nekaj kilometrov južneje - do Rovinja.

Zakaj?

Dashenka -> RE: Umag ali Poreč (7.4.2008 21:00:37)

Ker je Rovinj najlepše istrsko obalno mestece, ki živi celo leto in ne le dva meseca poleti. Ker je odlično izhodiščče za izlete (Limski fjord, Brioni, otok sv. Andrija) ter zaledje (Sv. Vinčenat, itd.)

Stran: [1]