SpeliG -> RE: Aprilski srčki 2008 (24.7.2008 11:57:41)
|
Ja, pri nas je že eno leto kar smo "izdelali" ta krasni model, ki smo ga poimenovali Martina...Kmalu se bodo pojavile Aprilčice 2009 in bomo me "stare aprilčice", ha ha. Midva sva se v takem obdobju lani ravno selila v hišo in jaz seveda še nisem vedela, da sem noseča in veselo prenosila tone škatel in vsega mogočega. Pa je bilo vse v redu, če ti je namenjeno, ti pač je. Kakšen zanimiv razpon imamo tu na forumu, nekateri aprilčki imajo že štiri mesece, drugi še niti tri. Joan, še z moje strani sožalje za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kuza.gif[/image]. Pes je res družinski član, zato smo mi porabili kar nekaj energije, da smo za to poletje našli morsko destinacijo, kjer je zaželena tudi naša kužica. Ketrin, a pri vas pa že zobek kuka ven? Kako pa veš, a se kaj vidi?In kako to prenaša, ima vročino, je razdražljiva? No, pa mi povejte, če kaj poslušate komentarje, komu je vaš otroček podoben. Zdej so že malo bolj izoblikovani, naša ima že temno rjave očke, pa tut ob rojstvu ni imela modrih, ampak bolj sive. Pri nas je tako, da tisti ki poznajo naju oba, pravijo kot iz topa, da je čist podobna atiju. Tisti, ki poznajo samo mene, pa pravijo, da ne vedo komu je podobna, ampak meni ni -torej povejo enako.. Nile, me veseli, da ne rabiš flašk, sploh glede na to, da jih mala ni marala. Vidiš, ti je hotela sporočit, da ne rabita flaške in prav je imela.Jaz res nevem, zakaj te pediatri tolk obremenjujejo mamice s težo, itak si vsak otroček vzame kolikor rabi, po mojem no. Sej ne more biti vse po tabelcah, vsak je zase unikat in mali čudežek.. Fajn bodite, v upanju da tale sramežljivi sonček ostane in se okrepi!
|
|
|
|