barby78
|
ojla! mi smo pa danes imeli 1. eno tako čudno noč,da Lia kar ni hotla spat.sem že mislila,da jo kak zobek matra,pa ni nič videt.po moje jo je sam zvijalo. Ležanje na boku-jaz tudi Lio položim na bok,če vidim da je zaspana in da tečka.pol ji pa položim pleničko k obrazu in jo tako stisne k sebi in zaspi( sem jo navadila na pleničko,ker je tud pri Vitu to bilo kar koristno in mu je pomagala pri uspavanju,tako kot Lii) IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34 Ja, sem hotela še napisat, da naša bi tudi sedela. Sem zadnjič dobila že eno opazko, ko smo šli na pico in sem jo imela v naročju, pa je že kelnarca komentirala, da pa je še malo premala, da bi bila tako gor. Pa saj niti ni bila čisto sedečka, sem jo imela na sebe naslonjeno. Pa ljudje res morajo vedno biti pametni in komentirati? Sem se spomnila, da mi je zadnjič ena oma v trgovini rekla, joj, kako mu je vroče, pa ne vem, po čem je to sklepala? Se ji je ful smilila, ker sem jo nosila v rokah (ubogi otrok ). Ja,sem just že dobivala razne komentarje ko sem bila npr.na pošti,ko je delavka nekaj ful mučkala in so že meni šle dlake po konci,kaj šele Lii v vozičku.pol so pa bli vsi ful pametni,da je sigurno že lačna,pa žejna,pa ne vem kaj še vse .sem pa kar povedala,da že predolgo v vrsti stojima Drugače bi pa naša punca že tud kr sedela.pa če jo za roke primem,se tud kr gor potegne. pa kravice tud rada pase,sam pa sploh ne zna glavice dol položit,da bi sam oddahnila.je čist trda Pa ful rada gleda TV.seveda ji ne pustimo,ampak če je prižgan,bi najrajši glavo okrog zasukala in kadar ima priliko (če je npr.sama v sobi in je TV prižgan,je čista tišina,samo da ona gleda-navihanka),jo izkoristi. A se vaši tud tako slinijo,naša je že včasih čist penasta .pa kar naprej avto vozi-brrrrr,brrrrrrrrrrr Pa še nekaj me zanima-tiste ki dajate AM-koliko približno pojedo vaši v 24-ih urah? Zenkrat bo to vse.gremo malo ven,pol pa za Kosilo pripravit,ker naš knap pride zelo lačen domov. se čujemo,pa-pa