|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
22.7.2008 11:05:20   
aprilska34
Jutro user posted image ! Ja, za mene je še jutro, sem si komaj kavo skuhala. Z Evo sva se celo jutro precartale in predremale, je bilo prav luštno.  Naju je iz postelje vrgel šele telefon. Naša ta srednja je klicala, da se imajo na morju ful dobro in da ful uživajo. Sem jo vprašala, kakšno pa je vreme, pa je najprej razmišljala, potem pa povedala, da imajo že dva dni slabo vreme, ampak da nima veze. Joj, kje so tisti časi, ko smo mi znali tako uživat, da nam je bilo vseeno za vreme!!!!

Sicer pa obe ful pogrešam, se mi zdi, da je stanovanje kar nekako čudno, če kdo manjka...Komaj čakam, da prideta nazaj, moji miški dveuser posted image

Včeraj sem odkrila Evino ljubezen do reklam-letakov. user posted image Že nekaj časa opažam, da ima nadvse rada knjigice, jo ful pritegnejo pisane slikice in jih ful dogo opazuje. Včeraj pa sem z njo v naročju gledala reklame in ona seveda velike očke in potem je zagrabila in mučkala in uživala 100/h. Je prav fino takšno mučkanje pisanega papirja, he, he...

No, zdaj pa leži na koci in se igra. Ji gre slonček na živce, ga brca...user posted image

Ja, sem hotela še napisat, da naša bi tudi sedela. Sem zadnjič dobila že eno opazko, ko smo šli na pico in sem jo imela v naročju, pa je že kelnarca komentirala, da pa je še malo premala, da bi bila tako gor. Pa saj niti ni bila čisto sedečka, sem jo imela na sebe naslonjeno. Pa ljudje res morajo vedno biti pametni in komentirati? Sem se spomnila, da mi je zadnjič ena oma v trgovini rekla, joj, kako mu je vroče, pa ne vem, po čem je to sklepala? Se ji je ful smilila, ker sem jo nosila v rokah (ubogi otrokuser posted image ).

Eh, grem rajši z Evo reklame trgat user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
22.7.2008 11:20:39   
tasyo
Tele trgovinske poznam pa tudi jaz. Zadnjič je bilo tako peklensko vroče, da sem bila kar vesela klime v trgovini, Lana pa je kar oživela in se blazno zabavala z opazovanjem vseh pisanih reči okoli sebe. Pa pride ena stara teta in pravi - joj, kako jo zebe... Sem jo grdo pogledala in odgovorila, da je gotovo ne zebe. Pa je prišla še enkrat in pravi, pa vsaj po nogicah jo pokrijte, da se ne bo prehladila... Mi je že prav vrelo in sem bila spet vljudna, ampak še vedno ni odnehala, da tako mali otroci itak ne bi smeli bit v trgovini... Pol mi je blo pa dost in sem jo kratko malo nahrulila, naj se ne vtika v mojega otroka, pri svojih pa naj počne kar hoče. Ufff, še zdej me kar malo premetava, ko se spomnim!

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
22.7.2008 11:25:32   
barby78
ojla!

mi smo pa danes imeli 1. eno tako čudno noč,da Lia kar ni hotla spat.sem že mislila,da jo kak zobek matra,pa ni nič videt.po moje jo je sam zvijalo.

Ležanje na boku-jaz tudi Lio položim na bok,če vidim da je zaspana in da tečka.pol ji pa položim pleničko k obrazu in jo tako stisne k sebi in zaspi( sem jo navadila na pleničko,ker je tud pri Vitu to bilo kar koristno in mu je pomagala pri uspavanju,tako kot Lii)

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Ja, sem hotela še napisat, da naša bi tudi sedela. Sem zadnjič dobila že eno opazko, ko smo šli na pico in sem jo imela v naročju, pa je že kelnarca komentirala, da pa je še malo premala, da bi bila tako gor. Pa saj niti ni bila čisto sedečka, sem jo imela na sebe naslonjeno. Pa ljudje res morajo vedno biti pametni in komentirati? Sem se spomnila, da mi je zadnjič ena oma v trgovini rekla, joj, kako mu je vroče, pa ne vem, po čem je to sklepala? Se ji je ful smilila, ker sem jo nosila v rokah (ubogi otrokuser posted image ).

Ja,sem just že dobivala razne komentarje ko sem bila npr.na pošti,ko je delavka nekaj ful mučkala in so že meni šle dlake po konci,kaj šele Lii v vozičku.pol so pa bli vsi ful pametni,da je sigurno že lačna,pa žejna,pa ne vem kaj še vse user posted image .sem pa kar povedala,da že predolgo v vrsti stojima user posted image

Drugače bi pa naša punca že tud kr sedela.pa če jo za roke primem,se tud kr gor potegne.
pa kravice tud rada pase,sam pa sploh ne zna glavice dol položit,da bi sam oddahnila.je čist trdauser posted image

Pa ful rada gleda TV.seveda ji ne pustimo,ampak če je prižgan,bi najrajši glavo okrog zasukala in kadar ima priliko (če je npr.sama v sobi in je TV prižgan,je čista tišina,samo da ona gleda-navihanka),jo izkoristi.

A se vaši user posted image  tud tako slinijo,naša je že včasih čist penasta user posted image .pa kar naprej avto vozi-brrrrr,brrrrrrrrrrr

Pa še nekaj me zanima-tiste ki dajate AM-koliko približno pojedo vaši user posted image  v 24-ih urah?

Zenkrat bo to vse.gremo malo ven,pol pa za Kosilo pripravit,ker naš knap pride zelo lačen domov.

se čujemo,pa-pa

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
22.7.2008 11:51:48   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

z sem tudi za kakšno srečanje, samo odvisno od dneva. Moram prej vedeti, da dam tavečjega počuvat. Danes sva npr. sama. A gre katera kam?
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Simvir, saj drugi teden imam jaz tud malega doma in bi ga itak s sabo vzela, tako da komot tvojega pripelješ. Saj sta isto stara, se bosta že spoznala....pa se dobimo kje, kjer so igralnice....al pa nekje na odprtem....

Drug teden smo pa mi na dopustu, tako da takrat ne bo šlo. Bi bilo pa res super če bi se kdaj tako dobile. Jaz sem enkrat tudi že živalski vrt predlagala. Ali pa kje drugje.

Pa še nekaj bi te vprašala. Kako ste kaj uspavali oba tamala, ko ste šotorili. Me malo skrbi kako bomo spali vsi v eni sobi, da se ne bosta budila.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
22.7.2008 11:59:33   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Drugače bi pa naša punca že tud kr sedela.pa če jo za roke primem,se tud kr gor potegne.

Pa ful rada gleda TV.seveda ji ne pustimo,ampak če je prižgan,bi najrajši glavo okrog zasukala in kadar ima priliko (če je npr.sama v sobi in je TV prižgan,je čista tišina,samo da ona gleda-navihanka),jo izkoristi.

A se vaši user posted image  tud tako slinijo,naša je že včasih čist penasta user posted image .pa kar naprej avto vozi-brrrrr,brrrrrrrrrrr

Se podpišem pod vse tole.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
22.7.2008 12:00:44   
bela vrtnica
Pozdravljene!

Tudi mi smo imeli danes drugo posvetovalnico. Zara je dobila prvo pikico in je bila zelo pridna. Sploh ni veliko jokala. Drugače tudi lepo napredujemo. Za seznam: 5450g in 62cm.

Drugače pa tudi mi redno dodajamo AM. Včasih mi jo uspe prepričati, da zgrabi zizo in se podojima, drugače pa si izčrpam, tako da kombiniramo.

Komaj čakamo morje, da se tudi mi malo sprostimo. Upam, da bomo imeli lepo vreme.

Uživajte!

??Zanima me ali si je možno z črpanjem povečati količino mleka? Sedaj odkar se ne dojima polno si izčrpam iz obeh dojk samo 60ml. Ostalo pa dodajamo. Na kakšen način bi si lahko povečala količino mleka?

LP

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
22.7.2008 12:05:45   
simvir
Bela vrtnica poskusi črpati čim večkrat na dan, tudi ponoči. 

Zanimiva povezava
www.zdravo-gibanje

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
22.7.2008 12:22:29   
BUBICA17

A se vaši tud tako slinijo,naša je že včasih čist penasta .pa kar naprej avto vozi-brrrrr,brrrrrrrrrrr

Jaz se tudi podpišem pod tole plus dodajam ekran od računalnika.user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
22.7.2008 12:22:49   
Jo@n
Ojla, naj se na hitro javim, preden pobegneva na sprehod, čakava še enega aprilčka in njegovo mamico, ki pa nista s foruma.

Bela vrtnica, količino mleka boš povečala tudi s pogostim črpanjem (obvezno tudi ponoči) in čimbolj pogosto pristavljaj. Prvi mesec sem tudi jaz dodajala AM zvečer, nato pa sem z nočnim črpanjem delala zalogo in dodajala le moje mleko, sedaj pa je že od konca prvega meseca izključno polno dojen. Seveda se da, le vztrajna bodi, pa ne pretiravaj z nočnim črpanjem (morda le kakšen teden), da ne boš potem ti preveč utrujena in neprespana. Zakon ponudbe in povpraševanja bi moral v tednu dni uredit zadevo.

Gledanje tv, tudi naš se že obrača v smeri velike zabave, če ga ne uspem zamotiti, škatlo raje kar ugasnem..

No, zdaj pa spi, pa bi ga morala previti in še malo podojiti, preden greva na sprehod. Nikol nam pa ni prav, kajne???

Še ideja za današnje kosilo: blitva in pire krompir, malo mesa in stročji fižol v solati. Upam, da mi uspe še malo blitve spraviti v skrinjo za našega junaka...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
22.7.2008 13:58:19   
NiLe
Heeej punce user posted image !

Danes zjutraj sem si prepevala "Vem, da danes bo srečen dan ..." in je res SREČEN, ker sem SPET zadihala brez bremena in stresa ... naša pridna pupika je samo z dojenjem v 1 tednu pridobila 230 g!!!, tako da smo sedaj pomirjeni in  zadovoljni in sem flaše ter mleko lepo pospravila v omaro user posted image user posted image user posted image

Tudi pediatrinja me je pomirila (tista zadnjič me je pa prav zamorila, pa tudi Tie ni nič pogledala in se ji posvetila), da je naša pupika pač "žepna varianta" user posted image , da pa je videti zelo zadovoljen, zvedav in seveda lep dojenček user posted image user posted image . Aja, dobili smo prvo pikico in se že čuti, da bo danes imela spalni dan. 

Barby, za seznam: 3,5 meseca: 4.670 g, 60 cm! Hvala!

Tasyo; čestitke za 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image ... pa upam, da ste prav tako dobro opravili pri P. Pa čakam na slikicouser posted image user posted image user posted image

Sasy; ojoj, pri vas pa nesreča prav nič ne počiva user posted image ... daj, pozdravi se in upam, da se kaj vidimo.

IZVIRNO SPOROČILO: aprilska34

Sicer pa obe ful pogrešam, se mi zdi, da je stanovanje kar nekako čudno, če kdo manjka...Komaj čakam, da prideta nazaj, moji miški dve

Ja, pri nas je bilo tako prazno in prav neverjetno mirno prejšnji teden, ko sta bila moja dva sončka na morju. Sedaj pa je že vse po starem user posted image user posted image user posted image

Tako ... zdej pa šibam kuhat kosilo - špageti in bolonjez omaka, solatka in lubenica za desert!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
22.7.2008 14:01:03   
tasyo
Moja princeska bo pa danes dan kar prespala, se mi zdi. Je že skoraj 3 ure out. Sicer pa je takšan kot vsi ostali - TV je blazno zanimiv, slini se kot polž, najraje bi ves čas sedela in se vleče za rokice v sedeč položaj... Očitno je to faza razvoja. Pri nas pa še vedno noče spat na boku, se takoj obrne na hrbet.

Sicer sem pa danes izkoristila čas in medtem, ko Lana spi, vložila 20 kozarcev breskev. Pa me še kar nekaj dela čaka. Samo bo zaenkrat dovolj. Zdajle enkrat bi se mala morala zbudit, pa bova šibnili ven.

IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Pa še nekaj me zanima-tiste ki dajate AM-koliko približno pojedo vaši user posted image  v 24-ih urah?

Naša ni ravno vzoren jedec, sem že nekajkrat v zadnjih dneh pojamrala, poje pa cca 750 ml/dan. Ampak jo je treba včasih kar prepričevat, da mora še malo pojesti.

Sicer je pa včeraj moj eksperimentiral in ji dal za obliznit smoki z arašidi. Mal je bila čist navdušena in bi še, jaz sem pa skoraj pošizila! Da ne omenjam, kako je bil še pred 1 tednom pameten, da ne bomo prehitro začeli z gosto hrano.... No, sej pol je sam videl, da je naredil neumnost. Bi ji pa zdaj najraje kar začel dajat riževe kosmiče in pa kakšen korenček. Kdo bi ga razumel.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
22.7.2008 14:04:33   
tasyo
Jeeeeuser posted image , bravo Tia in mami! Se mi je kar zddelo, da bo tale dopust ob morju naredil en mali čudež! 

Sicer pa imava midve pediatra jutri - sem malo pobrkala;

Slikica pa bo v albumu...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
22.7.2008 14:19:03   
NaTaŠa*
Pozdravljene

Kako ste kaj?

Gledanje TV- ja pri nas gleda če so pisane žive barve, drugače  pa ne.

Nile in Tia user posted image - no vidita da gre. Lepo počasi naprej. Ja tvoja Tia ne bo tko ko naša bajsika, verjetno bo kar manekenski tip user posted image .

Barby- naša dnevno poje cca. 600-700ml/ dnevno, čaja mi pa popije okrog 500ml.

Ležanje na boku- naša je res rada na boku, spi večino časa na boku tudi ponoči, pol k ji že dosadi se pa začne obračat, in sicer jo najdem v vseh možnih pozah. Npr. zadnjič sem jo najdla da je ležala na trebuščku nogice je pa imela potisnjene ven iz posteljce, je ležala kar počez user posted image .

Tasyo- si pa pridna da si vložila 20 kozarcev user posted image user posted image user posted image .

Danes so se mi tako zaluštale palačinke da sem jih šla delat, najedla sem se pa tud tko da je noro saj komaj diham user posted image .
Sem si mazala palačinke z marmelado in me user posted image tko gleda sem rekla kaj je a bi ti tud mal. Damčist eno majhno pikico na prsti in ji dam za polizat. Ona poliže in čaka k je vidla da ji ne dam več se je pa začela dret. Ja bo treba počas kakšno kašici it kupit za sprobat.

Sem pozabila kaj moram še pokomentirat. Ja bom pa pol k se spomnem.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
22.7.2008 14:21:16   
NaTaŠa*
BUbica a je bubek začel res puzat, mislim prav puat al se samo po trebuščku premika?
Ker naša se tud premika ampak je na trebuščku in se z nogicam odriva, rokic pa še nazna zasabo povlečt.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
22.7.2008 16:48:00   
BUBICA17
Smo že nazaj od P in sem vsa vesela, ker je tehtnica zanič in se je zmotila.
Barby za seznam 66 cm in 6650 gramovuser posted image user posted image user posted image  Je rekel, da je čist po justu...to je rekel  že nazadnje tko da moram zdaj to prevert

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
22.7.2008 16:57:38   
BUBICA17
Me je hotu ven vršt pa sem hiter potrdila, da ne bi še v tretje tipkala isto zadevo. v ta prve je bilo error...kr nekiuser posted image
Tole puzanje je pa tkole....je pa ni...velik si pomaga s tem, da se odrine od nekje, moj trebuh je kar fajn zadeva. prime se za rjuho, če je slučajno nabrana kje vmes. Ga bom dons spet sprobala, če bo za stvar. Trenutno, kar dremucka revček. Tale pikica je zabolela, čeprav sem se stran obrnila. Ga je ati držal. Pol je pa zajokal sem bla pa že zraven in sem ga vzela v naročje. Skor čist takoj se je pomiril par sekund pol je pa pogledu tega dr. in se mu zasmejal, ker je vedu, da mamica ne bo dovolila, da mu še teži. A je vaše dr. tud tok čuden dvignu v zrak? user posted image Ne vem, kaj je s tem pregledu sam tamal je bil malo hud.
Krista zdaj pa ne vem, če bom jedla polentouser posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
22.7.2008 17:04:24   
BUBICA17
vijolica: kako se pa reče temu, kar izvaja nataša? to je zame taprav plazenje, ker ne uporablja rok. Halo je že katera videla kačo, ki se plazi in se pri tem pomaga s prednjimi npr. tacami.? Ker ravno to sem imela jaz pred leti na nastopih v vrtcu in se je ravnateljica vtaknila v to, ker sem rekla otrokom, da naj se premikajo kot polži. Po nastopu ko te ocenijo je najdla to napako...polž se plazi in to bi mogla reč otrokom. Ocene mi sicer zaradi tega ni znižala, ampak napako je pa le najdlauser posted image , čeprav so vsi rekli da je to ful malenkost.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
22.7.2008 17:06:50   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Kar se pa dneva rojstva tiče, naš zagotovo nima nič skupnega z luno in kaj jaz vem čem, ampak pač s tem, da je imel edino takrat še dr. fraj... ura rojstva pa kakor je naneslo, ko so ostale nujne podelali... Ja, taka je lepota planiranih sekcij user posted image

Točno to je razlog za naše rojstvo na ta dan in uro. No, dr je bil tisti dan dežuren...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
22.7.2008 17:10:25   
BUBICA17
Ups sori...polž leze, kača se plazi. user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
22.7.2008 17:23:47   
BUBICA17
Joan tud jaz sem planirala prvi maj pa če ni hotu bit več notruser posted image ...mu je zmanjalo prostora...če so mi vsi govorili "zdaj pa še par mesecev pa rodit". jaz pa v devetem mesecu. saj vedno pravim, da nisem bila taprava user posted image ...še sitna nisem orenk postala sam to ni velik manjkaluser posted image . Sam po en stran pa ni slabo spontano izpelat porod sam jaz bi raje planirano, da se naštimaš. Ne pa da greš rodit s skoraj praznimi baterijami na digitalcu. ljubiju sem pa mobitel spraznila, ker sem cel večer popadke štopala namest, da bi šla rodit. Včasih sem pa res blesava. Pa da bi vsaj mobi kartico kupila za svoj mobitel...ni treba tok prej, ker drgač bi jo itak porabila. Ostalo je pa štimal...no vsega sem imela sicer preveč s sabo. Prišla natovorjena kokr da bi prišla za cel mesec. Celo flaške sem imela s sabo (dve) če slučajno ne bi imela mleka za dojit. Še dober da nisem črpalke s sabo nosila...takrat jo še nisem imela. Sem jo šla kupit takoj ko sem prišla domov in vrgla 50 evrov stran, ker jo ne znam uporabljat no tud potrudla se nisem. Sestavila enkrat pritisnila in se odločila, da nimam tok mleka, da bi ga pumpala. Jaz ga skos biksam. Npr. sem dala tok slik razvit pa že mami mi jih dala, da je v dm prišlo čez 40 evrov pa sam tamalga sem slikala. Sem pa dobila gratis pleniceuser posted image .

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
22.7.2008 19:42:25   
SpeliG
Barby, naša poje cca 750 ml na dan, čaja ji pa zaenkrat še vedno ne smem dajati tako da je to tudi vsa njena tekočina dnevno. Se mi pa zdi v zadnjem tednu, da ji je premalo, ker se zjutraj zbuja prej kot se je do zdaj. Ampak ji zdej "doze" ne bom povečevala, ker se mi zdi da je 180 max. za njen želodček. Je pa pri nas tut ful težko določit koliko je pojedla, ker se po pripravi mleko zgosti in ga precej ostane na dnu, kot gošča.

Tudi naša bi kar gledala TV ali pa v računalnik, ampak ji ne dovolim, to ni za njene očke. In potem je huda, pa jo zamotim s kakšnimi ropotuljicami na ležalniku.

Vidim da vas je že kar precej imelo prvo cepljenje in da so ga aprilčki kar dobro preneseli, upam da ga bo tudi naša.

Zdej pa moram it, me mož, punčka in kužica že priganjajo na naš obvezni sprehod pred spanjem...

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
22.7.2008 21:50:40   
BUBICA17
Dajte kaj napisatuser posted image
Men je dolgčas. Upoštevam od Kriste nasvet in počivam. Se valja ob računalniku, da se mleko dela. Teoretično gledano si mi vse, ki dojimo delamo preko ko visimo na rruser posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
22.7.2008 21:54:35   
BUBICA17
Se pa vidi, da sem že čist utrujena....čist nerazumljiv sem napisala...hotla sem povedat to, da ko smo na rr se nam dela mlekouser posted image  ker počivamo vsaj jaz, ki imam prenosni računalnik kjerkoli. Bubek pa je zaspančkal in upam, da bo tko ostaluser posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
22.7.2008 22:05:47   
BUBICA17
INDIGO OTROCI
Po knjigi Lee Carroll & Jan Tober : »The indigo children«, maj 1999, Hay House, Carlsbad CA (Nemška izdaja: KOHA-Verlag GmbH Burgrain, 2. izdaja: junij 2000).
Povzela Irena Roglič

Otroci, ki so se inkarnirali v zadnjem času, se razlikujejo od predhodnih generacij. Ne imenujemo jih brez razloga »otroci luči«, »otroci tisočletja« in »indigo otroci«. Ti otroci imajo visoko razvito zaznavanje, so zelo senzibilni in praviloma medialno nadarjeni. Prav nobene tolerance nimajo do nepoštenosti in nepristnosti. Vedo, če kdo laže, in to v trenutku!

...Jaz se pa ne bi branila takih lastnostiuser posted image  kaj pa vi? Če bo pa Bubek pa lagat ne bom smela...
A verjamate v to?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
22.7.2008 22:16:33   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

...Jaz se pa ne bi branila takih lastnostiuser posted image  kaj pa vi? Če bo pa Bubek pa lagat ne bom smela...

Saj lagati tako ali tako ni lepo user posted image user posted image

Jaz sem pa danes takooo utrujena, saj sem od 7h pokonci, pa skoraj cel dan sem bila sama z vsemi tremi škrati ... Poleg tega pa ja Tia imela dokaj nemirno popoldne, saj je na trenutke tako jokala, da sem mislila, da je kakšna reakcija na cepljenje user posted image ... No, pred 10 min. je omagala v naročju dragega - jah, nam "samouspavanje" žal ne uspeva najbolje, pa bomo že ..., tako grem počasi tudi jaz v posteljo ...

Nočko user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kaj si ženska ZARES želi za dan žena?
Za dan žena svojo žensko od jutra do večera častite kot Kraljico. Pa ne le z materialnimi dobrinami, temveč predvsem z o...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?