Jo@n
|
Pozdravljene, se vam še jaz malo oglasim, preberem vas že na hitrco, za pisanje pa potem nikoli ni časa... Mi ponoči še vedno spimo, ne vem pa, ali so se čez dan začeli krčki, ali pa smo že scrkljali, in bi bil rad skozi po rokah, še najraje pa non stop na mojem jošku... Sem šla včeraj za vsak slučaj še po sab simplex, mami pa sem poslala po gas bimbo, pa bomo vidli, če bojo res krčki, če kaj pomaga... Dodajanje... midva kakšen dan zvoziva brez, kakšen dan pa amptamil zvečer zalaufa, pa je potem kmalu konec joka in mi zaspi. Vse, ki dodajate, ste kaj razmislile, da bi vprašale za recept, da vam dajo Tametil, menda včasih pomaga pri laktaciji... Bom v petek omenila pri pediatru, pa bomo vidli kako in kaj. Roberta - Pediater in kapljice AD3, le-te začneš dajat po 1 mesecu, recept pa ti napiše pediater... Kot kaže nisva bili v isti skupini v MŠ, ko so to povedal... Aja, dolgujem ti še pojasnilo za lupinico, meni nič ne zgleda, da bi se pasek pri lupinici zvijal in silil gor, a si ga zataknila za tisti kovinski štiftek? Meni se zdi mali tudi tako stlačen v lupinici, malo usločen... sva potem stuhtala, da imava pasove za pripet speljane malo prenizko in sva sedaj sedalni del z držalom za glavo malo dvignila, pa se dvigne tudi pasek za pripenjanje... Drugače ga pa z ritko spustim čisto dol do sredinskega vpenjala... Je pa res, da mi celotna procedura pripenjanja lupinice, pa tlačenje otroka v lupinico, zapenjanje, razstavljanje vozička in potem vse v obratni smeri jovo na novo ni preveč všeč, in se na krajše podvige podam kar na trokolesniku na dvonožni pogon... Sem prej... Kilogrami... in P prišla s pred , potem šlo še dva dol, ker so nas vsi razvajali z zajtrkom in kosili, pa še očka je bil doma, in sem imela malo več časa za sprehode do hladilnika, so šle 2 nazaj gor gr... Upam, da bo šlo spet dol, omejila sem čokolado, uvedla malo več sadja za mloco, dojenje in vozičkanje navkreber domov bo pa tudi naredilo svoje... Komaj čakam petkov pregled pri pediatru, da vidim, koliko smo zrastli in pridobili... Pa še kup stvari ga imam za vprašati, saj mali včasih med dojenjem tako čudno piska (nosek občasno čistim s fiziološko), pa občasno se zelo zvija nazaj. No, malo sva že popravila s pravilnim handlingom... zahvaljujoč dvdju od vzajemne... Jabolko, nekaj mesecev nazaj v Domžalah ob rojstvu otroka niso dali nič... Dvomim, da se je sedaj to spremenilo, jaz sem preverjala v začetku leta, ker se je hecal, da če dajo Domžale več od naše občine, gremo pa v Domžale (je od tam)... No, v naši občini smo dobili vsaj knjigo... Poštimali smo že zavarovanje (dobili potrdilo, kartice še ne), v olajšavo ga pa med letom ne bova dajala, res da s tem kreditiramo državo, a so nam enkratni višji zneski vračila pač ljubši... Oddala sem že vlogo za otroški dodatek, odgovora še ni. Spogledujem se z vlogo za vrtec (ki je tako ali tako prezaseden)... cene pa visoke... Ja, pa na banki sva mu odprla račun... Samohranilstvo se nekaterim splača, midva sva sicer koruznika z urejenim statusom, države pa ne mislim okrog prinašat... Mi daje kruh... Je pa to tudi stvar načel in osebne odločitve posameznika ... Toliko od mene, saj verjetno sem kup stvari pozabila napisat, vprašat in komentirat, ampak takle mamo, ane???
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 13.5.2008 12:38:01 >
|