resnično srečna -> RE: Aprilski srčki 2008 (21.6.2008 13:12:39)
|
eto naju... Iza je včerajšnji dan večinoma prespala, danes se pa ne obeta nič drugega...noč je bila mirna...zbudila se je tako kot vedno...nosek redno čistimo...očka je pa ves ponosen, da je tako hrabra punca in tako potrpežljivo prenaša vso zadevo...zato je včeraj dobila extra porcijo jacuzzija...in je bila vsa srečna...samo kaj ko je vsega lepega hitro konec in mora ven iz vode...no ja se niti ni prehudo razburjala, ker ji glas ni pustil... hvala bogu je dobila nazaj glas in ne mijavka več tako grozno...ker ko vidiš, kako hitro je tvoj otrok šibek, si pa kar srečen, če ima prej kak gramček več...sedaj tudi že lepo je...vendar ker spi po 5 ur v kosu si moram zadeve tudi črpati, da se slučajno ne bo zgodilo, da bo ona dobila apetit vmes bom pa jaz že izgubila večino laktacije...grrr...tko da hvala bogu, da imamo sposojeno električno pumpico in me ne boli roka... CD in plakati pa bodo...žal šele, ko se vrnemo z morja in se dogovorimo, kje se dobimo...tiste, ki pa na srečanje pridete bolj redko se bomo pa na zs zmenile, kako zadevo rešimo... IZVIRNO SPOROČILO: NiLe Parni čistilec H2O; ... moj dragi ga preprosto obožuje, jaz pa njega, ker tako rad puca mojega se tudi še drži evforija in ga spet drgne po stanovanju...neverjetno...upam, da ga bo dolgo držalo tole... sicer ga pa zadnje dneve lahko samo hvalim...je danes šel v nakup in on vse popedenal, ker se je tudi mene očitno lotil tale virus in smrkam kot pri norcih...in bo že res skrajni čas, da v ponedeljek spet odrinemo v Strunjan...bo po mojem vsem z zdravstvenega vidika dobro delo...upam le, da vreme bo... Big mama...jah malo si zašla med kuhane rake... ti nič ne privoščim...jaz imam cigansko polt in tega ne poznam...ampak še pri meni (pa čeprav imam že podlago)...so bile roke na pritisk malo rdečkaste...upam, da bo koža hitro nehele skeleti... Majček...si imela kar prav, da smo očino s preveliko količino fiziološke odplaknili smrkeljšek v grlo...potem pa se je tam basalo...sedaj delam tako kot pravi Sky in pomaga... Sky hvala za navodila...Bio shout za madeže pa tudi poznam...glede internetnega nakupa...kje pa misliš kupovati?...najboljše je kar na pay pal (kreditna kartica)...pa po mojem ni problemov...samo vprašaj prej če pošiljajo tudi v Slovenijo in koliko je strošek poštnine... Lepa posadka res lepe slikice...imaš filing...te je pohvalil tudi moj najdražji (in potem to že res velja)... Jo@n...jah takle mamo...naši moški pač so rojeni egoistki...saj veš...oni imajo lahko poleg otroka še hobije, pa fantovske večere, pa nadure v službi...nam je pa otrok vedno prioriteta...pa greš zase po cotke v trgovino...privlečeš jih pa domov za otroka...zadnji se usedeš jest...pozabiš na svoje tuširanje do poznega večera, dokler se ti ne zdi, da se boš zalepil v posteljo, če čez sebe ne spustiš vode...ampak take smo..in naši srčki nam to vračajo z najlepšimi nasmehi, ki jih očki ne dobijo tako pogosto...bodi srečna da si rodila sina...bo imel lepše življenje he he... Jabček...otroci morajo imeti filing, da so sami kaj naredili 8čeprav imaš posledično ti še več dela), Jurček je pa priden s svojim spanjem vidiš...in popoldne, ko se vrne najdražji bo življenje toliko lepše...sicer pa živiš na tako lepem koncu, da lahko malo popaseš pogled na Kamniško Savinjskih...čeprav danes ni ravno dobre vidljivosti ( ne vidim Triglava ampak le bele oblake)... eto...dovolj zaenkrat... dobro kosilajte...jaz bom naredila en poskus kus kus kroglic z mletim mesom...pa da vidimo kako izgleda ta zadeva... pip G.
|
|
|
|