tasyo -> RE: Aprilski srčki 2008 (9.5.2008 9:05:23)
|
Evo, danes sem pa med ta zgodnjimi... Ha! Spali smo v redu, od 11.30 do 5ih, sedaj pa še vlečemo... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Se je potem popoldan vse umirilo in je bila Lana spet en zadovoljen otročiček. Mi je patronažna rekla, da je normalno, da včasih bruhnejo, ker se želodček prehitro skrči. Sasy, uživajte na morju, vam kar zavidam! Vreme je pa napovedano lepo, tako da se boste sigurno imeli lepo. Novalac je proti krčem, naša patronažna pravi, da velikim pomaga, nekateri pa ga ne prenašajo najbolje. Poskusite, druge itak ni. Sicer moram pa tudi jaz zvečer dodajat, ker je naša madam tak požerušček. Je pa res, da sem te dneve nekoliko manj pila in imela posledično tudi manj mleka - no, pa vnetje je tudi naredilo svoje, brez dvoma. Bomo videli, mogoče pa nam spet uspe polno dojenje. Aja, pa ugotovili smo, da je imela zelen kakec zaradi mleka. Zdej sem ga ukinila in jem le jogurt pa kakšen sirček in je čist ok. Mi je prav čudno, ker imam sedaj že celo uro čas in sem že vse pospravila, celo najedla sem se pred našim črvičkom! Zdaj počakava še patronažno, potem pa jo mahneva na prehod, saj je zunaj super lepo. Pozdravček!
|
|
|
|