JABOLKO3
|
Živijo! Danes imam pa po malem že vsega dosti - Jure je tečen kot le redko - ne spat, ne se na tleh igrat, ne na stolčku sedet..., pol pa še ta srednji ves dan doma, trmast, pa ljubosumje ga daje, pol je pa še ta večji tudi danes nekaj zoprn.. grrr. Sedaj mi je ravno uspelo malega spat spravit, upam da ne bo le 5-minutna kitica, večjima sem pa smrkce na TV naštimala, da lahko malo zadiham. Pa kuhinja je še za pospravit, pa kup cunj za zložit... saj me bo tako vse počakalo. Sem pa hotela nekaj vprašat - Jure sedaj bolj poredko kaka, tako na vsakih par dni, vmes pa tako prdi, da se sprašujemo, kako lahko iz take male riti tak smrad pride. Je skoraj že izgubil pri atiju 'pravico' za crkljanje na rami - saj si predstavljate, kje je pri tej pozi ritka in kje atijev nos... pa ko ga grem iskat v posteljico in odgrnem odejo... Ali je še pri katerem podobno? Saj ne da bi me motilo, le malo me skrbi, če ima zaradi teh plinov kakšne bolečine v trebuščku. Bravo punce, ki ste danes uživale v Litiji, moram priznat, da jaz tudi še nisem nikoli kugle vihtela... Aja, pa še to - zadnjič ste debatirale o risankah - moram povedat, da pri nas so bili pa Telebajski zakon, so pa res narejeni za najmlajše in se zato zdijo odraslim in večjim otrokom totalno bebavi, a če malo bolje pogledaš, ti postanejo všeč, ker so taka prijazna, prisrčna, pozitivna oddaja. Kar počakajte še kakšno leto.... Sicer so pa pri nas najbolj aktualne Franček, Slonček Benjamin, Smrkci, A je to, Mojster Miha, Pika Nogavička, Nodi... Nič, moram izkoristit, dokler je mir, da še kaj naredim.
|