scorpiogirl -> RE: Aprilski srčki 2008 (23.9.2008 23:05:24)
|
pa imam spet dela čez glavo bejbe, sej ni nujno dons do 200 pridet Srečka, velkom bek vem, da je težko, ampak res počivaj. a dragi tvoj se je pozanimal, da bi vzel zate bolniško? bi šlo lažje, če bo doma pa veliko zate, da se pozdraviš. Posadka pa Krista ... zgleda, da smo se narobe razumele (nč čudnega, ko jst komentiram za nazaj, sproti pa že ogromno napisanega) ... jutri me ne bo v Litijo, sem govorila (no, pisala) za takrat, ko bo razstava. ta teden spet splaniran, avto jutri dopoldne oddan, tko da ne morem prit ve pa le pripravite teren za naslednjič (6. 10., če se ne motim???), ko nas bo še več Majček, upam, da bo tvoj dragi kmalu boljše ... je res težko, kadar moške kaj boli pa super, če boš poslikala, da vidimo žabice pa nogavičke. če mate dokolenke, super, drugače bomo pa sigurno kej drugega našle Kapljice ... nam je dala D3 pa predpisala 2 kapljici ... no, Olevit je treba pa samo eno jemat ... pa je čudno, da imajo take razlike Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Posadka, kakšna kjut slikca Big mamma, super, da ti je uspelo jst si namreč ne predstavljam, da bi dolgo vztrajala in črpala mleko, če se mali ne bi hotel dojit zato toliko bolj občudujem tiste, ki ji (vam) je to uspevalo F5 osveži, kaj je novega na strani aja, novo tipkovnico kupit, pa bo no, pa vidim, da me je Katka že prehitela s precej uporabnimi zadevami ... nasploh si ful pridna z nasveti, recepti, pa še nasmeješ nas tko, naš tečko je tud precej zgodaj zaspal. pa zadnje čase vedno zaspi že okrog 8h, čeprav je čez dan tudi ujel nek ritem in zaspi trikrat po urico ... no, če sva doma, da mu uspe zaspat, drugače pa mal tečka. polivanje ... tud Nal malo več poliva zadnje dneve. pomoje zato, ker je skoz nekaj aktiven (bučko ne more bit sekunde pri miru ), malo pa zato, ker ima zamašen nosek. to sem kar sama postavila "diagnozo" upam pa, da se iz tegale prehlada ne razvije kaj hujšega sploh nosek me skrbi, ker ga skoz pucam, ful ven potegnem, pa še kar ni prazen nosek tko, Hausa smo pogledali, tukaj sem tud nekak na tekočem (ne me preveč šokirat jutri ), zdej pa počasi se z dragim stisnit pod kovter lahko noč PS. HB za copy-paste [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|