resnično srečna -> RE: Aprilski srčki 2008 (18.9.2008 1:15:56)
|
Jao tale moj...sem mislila, da je šel spat...pa je gospod zgleda šel kadit (a ste ugotovila, da med nami nobena ne kadi????) ..ker ve niste nič čvekale me je pa zmanjkalo na kavču (s5 se ven vadim he he)... in ta moj "Ait" (a je tole ajt al kaj???) me je s5 lepo na kavču pustil (grrr ej ti a moraš vse povedat??? zdej ziher ne bodo hotele z mano kampirat k vejo da žagam...sicer sem pa to že povedala...) k sem se zbudila pa veste kdo zraven mene leži?...en kosmat...sam ni bilo moj zvani Ait ampak kar en kosmat, črn Nero....grrrr...sem ga tkooo dol spodila...valda se je naša Pepelka mal čez polnoč za futer zbudila.... zgleda da je tko mraz že, da še Nerota zebe v kosmato rit pa se je k men stisnil...jao...dobro, da mu v spanju nisem lubčka hotla dat... sicer pa tale moj prav fajn zna na forum prit, tko da se za ponedeljek ne bojim za zamenjavo...vas bo naš zabaval he he...če jaz ne bom sposobna... ekola... če sem že začela z verzi...pol naj pa še končam a ne... Ju3 bo pa prava štala, v Radomljah kar že galama, že na poti bo kolona, čreda Aprilčic k JABOLKU roma. Vsi držijo zdaj pesti, da poplava se ne zgodi, se čebljalo bo in govorilo, ampak imele se bodo fino. Da scena bo res pestra, bo Posadka poskrbela, škljocala bo kot zastavo, vse ovekovečila za razstavo. Mame bodo bandidosa se nacedile, otroke z dobrim mleko nahranile, ko domov bodo pridrvele, pa še za možke poskrbele. (ma moram tole napisat...sej veste moj bere he he) ajde..grem jaz še mal drv nažagat...baje bo zima huda...moj že drva kopiči... pip G. PS1.: Ait pa lahko noč drugič puncam reč (tolk da jaz vem, da je zrak s5 čist he he) ...sej se te malo sliši...kar dobro me nadomeščaš pri žaganju...pa naj še kdo reče, da nisva za skupaj he he PS2.:Lahko noč bejbe...sej po mojem vse že spite...sam JABOLKO je prijavljena...JABČEK nehi pucat...pejt se gret pod kovtar...
|
|
|
|