lepa posadka -> RE: Aprilski srčki 2008 (16.9.2008 22:27:03)
|
Ženske, ženske!!! S Housom ste me sprovocirale, da sem letela dol. Še mož je prišel in sva kar pila tisto pivo od same živčnosti. Hudoooo... pa tisti prstki, saj sem že slišala za to, pa vseenoooooo... smrk, smrk, smrk... Ja, občudujem vse vas, ki ste podobne trenutke zelo pozitivno oz. pogumno šle čez. Ni čudno, da ste sedaj smo še večje pozitivke. Samo tole še napišem - tale fotošooting je prerasel v eno čudno reč. Ponavljam: nisem profi, ne imet pričakovanj od mene, rada fotografiram... če kaj rata fajn, če ne pa tut ni hudga... samo po naročilih ne znam pa nič delat... sem imela samo par idej... Tudi Litija je zame padla kar od nekje in, če ne bi bila to ravno priložnost: Teden otroka, definitivno ne bi pristala. Zame so slike tudi en del intimnosti, zato sem tisto serijo takoj dol dala z aprilskega albuma. Še vedno so najlepše slikice tiste, ki so ratale pri meni doma..., ko sem bila sproščena. Vanomis... smo imeli že eno simonco iz Domžalskega konca...pa se zgodba ni dobro končala. Verjamem, da tokrat ne bo tako. So pa tukaj res same simpatične babe - za čvek, kot tudi za pogledat :-))) Sedaj mi pa menda rata odklopit. Lahko noč.
|
|
|
|