resnično srečna -> RE: Aprilski srčki 2008 (13.9.2008 19:55:40)
|
eto še mi malo... dopoldne se je začel s pohajkovanjem...najprej Atlantis, kjer smo nakupili plavalno kapo za Dašo 8v četrtek začne s plavanjem, laske ima pa do ritke)...by the potka...tam imajo ene neopren hlačke po 21 ojrotov...so pa kratke...bomo videli kake so na DiFu pa se bomo potem odločali...definitivno pa če mislimo redno hodit se splača bolj hlačke kupit...no ja če jih otrok prehitro ne preraste... potem sem letela na Kliničnega pogledat mojo nadstandardno sobo (ja pa jade...po svečke za čiščenje pa res)... nato pa na Gospodarca malo pošnofat...he he...pa veste, da smo dobili vrečko od ringaraja in notri paket pampers robčkov, pa pašteto, liziko in rr novičke...he he...prav najsi...no ja pa še kup revij, balonov, katalogov, igračk se je nabral...tako da se tam kar dogaja... nato pa domov...otroci spat 8starši tud)...pa kosilo (danes je kuhal ljubi...me malo razvaja...da če se slučajno ne vrnem, da ga obdržim v dobrem spominu)...he he...šalo na stran... do spanja pa še malo igranja na tleh...pa mečkanja in stiskanja...in e tale deževna sobota minila SpeliG...super, da je Marti tako prilagodljiva punčka in da ste uživali na morju...pa škoda, ker voda ni bila tako topla, da bi se še malo v slanico vrgli...ampak saj bo drugo leto še čas...kako vama gre pa kaj hranjenje?? Posadka...uživačka...upam, da danes pade Mamma Mia pa da poročaš, če je res tako ok...srnice pri vas na travniku???...o kako lepo...jaz jih prav rada opazujem zjutraj, ko se vozim v službo...no ja, ko sem se...sedaj bi tud to izpustila, če bi le ne bilo treba hoditi več pa bi lahko kar uživala z Izo... Novopečena...ja vem...dojenje je najlepša in najcenejša stvar na svetu...pa tisti denar še pozabiš...pa čas za pripravo...ampak to, ko se otrok privije k tebi...stisne...uživa...mi je bilo včeraj zvečer, ko je Joc nahranil Izo kar malo hudo...ampak...upam, da bo to samo v ponedeljek...potem bo pa madam spet pila pri meni...pa hvala za vzpodbudo punce res ste krasne...posebej pa dve damici, ki sta mi danes polepšali dan...pa mi malo skrajšali čakanje na to operacijo...v družbi človek malo pozabi kaj ga čaka in izklopi možgančke...hvala... ekola...sedaj pa še ostale kaj nakracajte...pa se pišemo... pip G.
|
|
|
|