SpeliG -> RE: Aprilski srčki 2008 (19.5.2008 9:21:03)
|
Dobro jutro mamice! Ste dobro spale?! A ne kako smo se odvadili tistega dooolegega spanja in zdej sem vedno navdušena, da spimo po pet ur v kosu. Spat gremo ob 22.30, potem pa se vidimo običajno okrog četrte ure. Malo popapamo pri mamici in mrknemo do nekje pol sedmih. Kar fajn, smo zadovoljni. Roberta, tudi meni je patronažna rekla naj če le ni nujno ne črpam mleka, ker to pomeša laktacijo, nevem. Mi tudi ni treba, ker imam komaj za Martino, ne da bi bilo še odveč, žal. Mi je pa začela zadnji teden kar naenkrat ful polivat, prej pa nikol. Ravno zato jo držim po hranjenju še kakšne 20 minut pokonci, tudi ko že podre kupček, da se ji ja hrana usede v želodčku. In potem jo dvigneš lahko tudi čez dve ure, pa bo polila... A vaši tut polivajo? Pa tud Martina se bolj mirno crklja pri atiju, imata svoje večerne obrede. Če se stisne k meni, takoj išče hrano in postane nemirna. No, mamica ima pa itak čudežno roko, če se punčka joka, jo pomirim že samo s svojo dlanjo pa njenem čelu, kar očke zapira od ugodja... Mi so kopamo vsak drugi dan, zaenkrat samo z vodo in madljevim oljčkom, za kozmetiko pa je še čas. Je fino ker vsi uživamo v tem obredu in potem Martina zaspi kot polhek. Novopecena, mi smo k pediatru prinesli v lupinici, ker je najlažje (pač vzameš iz avta in neseš), plus ko sem se naročala mi je sama rekla, naj jo prinesem v lupinici. Meni se ne zdi da bi v lupinici nevemkako trpeli, naša je prav rada notri in tudi pediatrinja je rekla, da naj otrok čez dan kar malo posedi notri ker ima položaj podoben tistemu v maternici. Ne da bi pretiraval seveda, pa bi cel dan notri sedela, ampak da če je pravilno nameščena, da je OK. Še vedno smo brez krčev, smo pa zdaj že na predpisanih treh kapljicah D3, tako da upam da tako ostane. Škoda ker bo ta teden slabo vreme, pri nas se trenutno vseeno kaže sonček, tako da bova verjetno kar zbrisale v voziček... Uživajte!
|
|
|
|