soncek.djukelica -> RE: Za nas (303.nadaljevanje) (12.5.2008 9:20:39)
|
jutro, kako smo mamice in bodoče mamice? danes se bo prav lep dan naredil, kot zadnje dni, škoda bi ga bilo preživeti notri!Me bomo šle ven malce kasneje!Jutranji obrok smo že dale čez, sedaj mi spita, tako da imam nekaj časa,da sem na netu! Pika, kako se počutiš? Upam z teboj! Anitka, kako si ti? A imaš že vse spakirano za v P? Mucamaca, kako kaj tvoja Ana? Moje sožalje za tvojega sorodnika! neni, kako tvoj sinko?A ima že kakšen zobek? Pri nas že ni ni nič, se pa Victoria toliko več slini!Kako je z Goyo? Kdaj bo imela odhod domov?Lepo jo pozdravi od nas 3! Emamair, zadnjič sem se peljala po AC, sem kar mislila zaviti k tebi! Pia, kako ste pa vi in tvoja fanta? A ste zdravi? Pa uživajte! Citrončica, te bom kontaktirala, da se dobimo! Sulfinija, vsak dan mislim nate! Resnično mi je žal za tvojo pikico! Če sem katero pozabila, nisem namerno! Mi smo počasi žačeli na gosto hrano, trenutno je aktualna banana, pa jabolko z korenjem (tega imata posebno rade) in pa riž! V četrtek imamo drugo cepljenje, pa počasi bi se rade odravile na morje, čakamo le,da se bo dvigalo naredilo!
|
|
|
|