Sulfinija -> RE: Za nas (303.nadaljevanje) (4.7.2008 21:40:32)
|
Ojla,da se vam še malo jaz javim v tejle temi.Sem ravnokar prišla domov sma se z mojim kopala v toplicah bilo je super.Sma se odločila da v nedeljo vajo ponovima.Ker je bil moj včerfaj zraven pri tragediji na Savi je della še nočno in tako danes zjutraj prišle domov in sma zato en dan skupaj izkoristila.Pravi da je bilo več kot grozno za videti. No takole,v ponedeljek grem dati kri za kariotop in nato 21.8 do dr.Zorna pogledat najine izvide in pol se bomo odločili za novi boj jeseni. Imam pa malček zdravstevenih težav.Ker ni bilo moje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] po abraziji minilo je 8.tednov me je nekaj začelo zvijati v trebuhu in sem se odločila da odidem v sredo do svoje G.In naredila mi je pregled in UZ in na UZ se je nekaj videlo ali je sedena kri ali je kaj noetr ostalo smao je čuden,da brez bolečin brez povišane temperature,...Sem pa mela par dni izcedek vendar vlilo se ni.In sedaj sem dobila Primolut nor jemlejm ga do srede in nato nekje v petek bi mogla nastopiti M upam le da ne bo kakih krčev,ali hujšega vlivanja kajti v soboto ponoči odhajama z mojim možekom na počitnice na Mali Lošinj za enajst dolgih dni.In sedaj sem jaz lepo ugotovila vzrok bolečin v ttrebuhu zvijanja preveč kumaric sem se najedla in me je zvijalo ko noro sama pa pomislila na najhujše.Punce držite pesti zame.4.8 po M pa morem nazaj na pregled in UZ,da vidimo,če je šlo tole z M ven,kajti če ne pa me čaka čiščenje samo jaz upam na vse naj,naj ni pa baje nič strašna zadeva za strašiti se in jaz svoji G zaupam.Tudi Pušenjaka sem vprašala za mnenje in je rekel,da ni tole nič hujša zadeva.... Tkole drage moje uživajte v tem vročem poletju,če v kratkem odpotujete na morje pa se imejte skrajno lepo.Midva odhajama torej drugo soboto. Citrončica še enkrat iskrena ti hvala za kuverto in darilo ob mojem rojstnem dnevu. Lana38,Anitka ve pa pridno cartajte svoje sončke in uživajte .Enako velja za Buškico,Neni,.... LP Mojca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|