|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbenje
31.3.2008 7:32:40   
romy27
ponovno pozdravljene,

najprej dobro jutro in naj vam takoj zaupam svoj problem, ki postaja ze more..user posted image

sem v 30.tednu in ze 2 dni in 2 noci me srbi celo telo..nimam nobenih izpuscajev,ampak koza srbi podnevi in ponoci, 25ur/danuser posted image

sem probala s kremo,oljem itd. pa nic...kaj katera ve kaj bi to lahko bilo/od cesa in kako ste si pomagale?

hwalauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbenje
31.3.2008 7:54:04   
dadica
Sama sicer nisem imela teh problemov, ampak sem v prvi nosečnosti v bolnici spoznala punco, ki je imela to srbečico in so ji ugotovili da ima nekakšne probleme z jetri. Tako da ti jaz predlagam, da greš čimprej do ginekologa(po možnosti še danes) in naredita nadljne preiskave!

Nisem te želela prestrašit, želim ti samo da težave čimprej rešiš.user posted image

lp dadica

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2008 11:08:27   
Inigo
lahko je vse mogoče... kot pravi dadica ali pa imaš samo močno izsušeno kožo. poskusi veliiiiiiiiiiiiiiko piti, da se bo koža tudi odžejala in kupi res kakšno kremo za zelo suho kožo. v roku par dni bi moralo biti boljše. če ne... pa raje obišči zdravnika.

upam, da je samo suha koža!

user posted image user posted image

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2008 12:07:03   
gaja27
Tudi mene srbi.Močno. In sem ugotovila, da takrat, ko imam na sebi sveže cunje (tudi, če so oprane le s praškom). Bepanthene mi je mal pomagal.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2008 12:08:14   
romy27
dvomim, da bi bila suha koza, saj se dosti mazem s kremo pa tudi popijem veliko tekocine..

na forumih sem zasledila, da bi lahko slo tudi za jetrno okvaro ali pa zolcno kislino..

je katera imela taksno izkusnjo?

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2008 12:38:46   
trnuljčica
Če te tako srbi, da bi se vsa popraskala je možno, da je kaj narobe z jetri. Jetrne teste že ne bi bilo slabo narediti. LP.

(odgovor članu romy27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2008 12:56:25   
gaja27
Pušenjak pravi, da če je lokalno, naj ne bi bilo problema. In če ne traja predolgo, tudi ne. Sicer pa najbolje G vprašat.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?