krfjolca -> RE: malček-žabe (1.4.2008 10:59:22)
|
Pri nas sta skupaj v varstvu (pri tašči) dva mulčka - moj mali in njegov bratranček. In sta si popolnoma kontra. Mojemu je ves čas vroče, njihovemu pa ne. Tako da je moj običajno notri oblečen v spodnji del trenerke (tanek) in majčko ali bodi. Za ven ima pa zdaj tanko jaknico ali jopico, žabe je imel pa pomojem v celi zimi oblečene 5x. Zdaj že lep čas ne več, pa so veliko zunaj. Če je hladneje, mu raje dam podložene hlače, kot pa žabe. Pa če ravno piha, še tanko kapico ali raje trak za ušesa (pa še to pomojem ne bi bilo nujno, ampak tašča vztraja). Nečak je pa v žabah pomojem od septembra do junija. Notri ima vedno dva rokava, pa debelejšo trenerko. Za ven so mu zadnjič pri 18 stopinjah dali žabe, podložene hlače, puhovko in velurjasto kapo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Revež je bil čisto poten, ker so pa že res pretiravali. Načeloma je pa vedno 2x več oblečen od mojega, pa jima je ravno prav. Moj je kljub tamu, da je malo oblečen, včasih čisto poten, ko tako dirkata naokrog.
|
|
|
|