Slina (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


panda22 -> Slina (30.3.2008 21:44:17)

Pozdravljeni! Imamo dva meseca staro hčerko. Zadnje dva tedna pa se po parkrat na dan zgodi, da ji gre slina skozi nos in usta, kot da bi bruhala. Prvi mesec je drugače veliko bruhala v loku, zakar sve bile tudi sprejete na pediatrijo, kjer so ji naredili preiskave in niso ničesar ugotovili. Potem je bilo dva tedna vredu, sedaj pa imamo težave s slino, kar sem že napisala zgoraj. Imamo pa po nasvetu P dvignjeno vzglavje za trideset stopinj. Ali se je še kateri to zgodilo in kaj se da narediti? Lp




petrcamg -> RE: Slina (31.3.2008 13:44:47)

A se slini ali poliva?




panda22 -> RE: Slina (31.3.2008 21:19:59)

Poliva v loku. Gre ji vse čez nos in malo čez usta in kar nekaj sekund rabi; da pride do sape




hillmagic -> RE: Slina (1.4.2008 0:59:08)

 Moja je tudi na zacetku polivala v loku in mi je bilo zelo grozno. Ker nič ne moraš narediti. Jaz sem potem zamenjala mleko ko sem nehala dojiti Sem ji dala hipp 1 ker je bolj gost in potem se je polivanje nehalo.  Vcasih precj precj redko se se kdaj naredi ampak ni omembe vredno s tistim polivanjem ki sva ga na zacetku imeli.
A dojis ali imata flaško




petrcamg -> RE: Slina (1.4.2008 13:28:15)

Pri nas je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] tudi polival tako, da me je bilo kar groza kadar sva jedla, ker sem že vnaprej vedela kaj sledi.
Sem mu pa dajala Novalac proti polivanju, pa na začetku sem ga imela na vzdignjenem ležišču, pa je bilo takoj bolše.
Po hrani ga imam pa vedno cca 20 minut v naročju ( da je pokonci), pa da fino kupček podre.
Še zmeraj poliva, vendar ni več tako hudo.
Je pa najina fizioterapevtka rekla da je pri njemu to posledica zakrčenosti. Zdej delava ene vaje in hodiva na ftp, pa upam da bo kmalu bolje- tudi pri vas[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].




Stran: [1]