darja72 -> Družabno življenje (30.3.2008 21:35:57)
|
Moj 4-letnik se je danes popoldne zopet pritožil, da nimamo nikoli obiskov, da ne gremo na obiske, da nima nobenih prijateljev in, da je na splošno nima nikogar za igro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Naj dodam, da smo pred tem opravili: daljši sprehod okoli jezera, nahranili račke, metali kamenje v vodo, tekli, se skrivali v gozdu, šli na sok; med tem ko je 2-letnica spala pa še obisk športnega igrišča, kjer so bili tudi njegovi prijatelji, hokej doma na dvorišču in za nameček še obisk 3-letnega soseda. Običajno gremo sicer vsak vikend na daljši izlet, smučati, plavati, na morje, pač odvisno, kakšno je razpoloženje. Tokrat pa smo bili bolj doma, kjer imamo vrt z otroškimi igrali. In sedaj razmišljam ali mu je res dolgčas ali pa je samo naveličan najine družbe. Obiski babice in dedkov so - z izjemo moje mami, ki ima 2-letnico v vrstvu med tednom - bolj izjema, kot pravilo. Ostale družine, ki jih poznamo pa so tudi vikendaško zelo aktivne in se običajno dobimo na terenu. Po domovih se obiskujemo redko, pa še to med tednom. Sama sem sicer družabne in ekstrovertirane narave, mož malček manj. In sedaj ne vem, ali "okrepiti" naš social life ali se pač sprijazniti...pač ne vem s čem... najbrž s tem, da otroci odraščajo in potrebujejo družbo vrstnikov. Je pa fantič od septembra 2007 v vrtcu, kjer neizmerno uživa. Mnenja so dobrodošla.
|
|
|
|