|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po jemanju tabletk?
30.3.2008 13:29:45   
divans1
Zanima me ali moram kaj počakat ali lahko s fantom takoj probava ker sem jih pojedla samo 21, torej samo eno tablico??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po jemanju tabletk?
30.3.2008 13:53:15   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2008 13:55:23   
Olivija
Najbolj, da prebereš navodila in tam ugotoviš od kdaj naprej deluje zaščita - saj to si spraševala? 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2008 13:55:45   
divans1
Kaj to pomeni, ja ali ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2008 13:58:18   
divans1
Ne, se opravičujem če me ne razumete. Js sm jih morala jemat zaradi posega, pa mi ga niso naredili, zdj jih pa moram do konca pojest, ker drugače se mi bo menstra zmešala, pa me zanima, če lahko potem takoj probava na user posted image , ko zgubim menstruacijo, al morava še en cikel počakat?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2008 14:08:18   
becky
mislim, da bi blo pametno počakat en mesec, čeprav moj ginekolog pravi, da so danes KT že tako dobre, da naj ne bi blo problemov. ampak jaz osebno ne bi reskirala. folno že ješ?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2008 14:12:15   
LUNA06
LAHKO!!!!

Jaz sem jih tud jedla en cikel pred operacijo in potem takoj po operaciji zanosila.Ti si že dobila zdej M?

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2008 14:14:44   
Lunc_a
Potem tako napiši :)
ja seveda da lahko.Učinki kt izginejo iz telesa že v parih dneh.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2008 14:17:21   
Olivija
user posted image zdaj mi je jasno, jaz sem mislila, da sprašuješ zaradi zaščite.

Potel pa le v akcijo in srečno!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2008 14:17:47   
divans1
Še pet tabletk morm pojest in to je to. Folno sm pa pol mislila začet jemat.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2008 14:23:04   
LUNA06
Folno lahko že zdej začneš jest, vsaj jaz bi jo.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2008 14:23:55   
divans1
A ma kira mogoč še kak dober nasvet glede ovulacije? Midva sva se nauser posted image trudla skoraj eno leto in sva v času ovulacije sexala vsak dan, pa se ni prijelo. Pol mi je pa ginekologinja rekla, da to ni prav, ampak da nej probava tko, da pred ovulacijo ne sexava, ampak da imava en dan pred ovulacijo spolni odnos, pol pa spet par dni ne... Pol je pa ratal. (žal se je končalo s splavom). Tko da me je zdj kr strah začet spet probavat, če me razumete. Je pa za mano hsg, pravjo, da nekatere po tem pregledu pospešeno zanosijo... Bomo videli, ne?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2008 14:31:54   
becky
držim pesti zate, da boš čim prej user posted image . midva delava na prvi bebici, sem pa zdaj ravno sredi O in upam, da nama bo uspelo. je pa tak, da jaz zdaj že dva meseca čutim O-špikanje v jajčnikih, rahla bolečina v mehurju, povečana sluz.kolikor sem pa prebrala tu na forumu, je menda najbolš, če user posted image  vsak drugi dan. upam, da sem ti vsaj malo pomagala

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.3.2008 16:41:14   
katja_p
Js sem tabletke jemala do novembra lani. Pol mi je pa ginekologinja rekla, da mi priporoča, naj 3 mesece paziva in ne zanosim. In takoj sem začela jemat folno kilsino oz. NeoVin (ki jo tud vsebuje).

Po pretečenh treh mesecih, sva v začetku marca, ko so bli ovlacijski dnevi, prvič probala brez zaščite. Danes pa je že četrti dan, ko mi izostaja menstruacija ... Js pa nekak zlo težk verjamem, da bi se kr v prvo prjelo. V četrtek sem imela samo rahel rjav izcedek in to je bilo to. MOrm mal prebrat, če je to tud znak nosečnosti. Jutri grem pa kupit test, da vidim, kaj bo pokazalo.

In če sem zanosila ... user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.3.2008 19:05:24   
Netopirčy81
Jest sm jih nehala jesti julija, šele marca pa sem zanosila. Tudi mi je začela user posted image  zamujat, pol pa ta rjav izcedek... in seveda veliko veselja, ko s je prikazala user posted image .Tko da držim pesti, da si srečka user posted image  user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2008 20:01:09   
travica
jaz bi na tvojem mestu počakala kakšne 3 mesece. Vem da naj bi imele tabletke minimalno vrednost hormonov, ampak jaz poznam (z mano vred) 3 nesrečnice, ki so zanosile takoj po prenehanju jemanja tabletk in potem (v cca. 3 mesecu) imele splav.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.3.2008 7:06:10   
srki
Zanimivo, kako imajo G različna mnenja o tem. Meni je tudi rekla, da je fajn, da sva počakala. Jaz nisem čakala 1 mesec, niti tri, celo 5. Kaj pa vem, ne zaupam kaj preveč tej kemiji, sploh, če se odločiš za naraščaj.

Na tvojem mestu bi jaz počakala vsaj kakšen mesec, glede na to, da si pojedla samo eno tablico. Jaz sem jih jemala 3 leta nepretrgoma.

(odgovor članu travica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?