Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: policija mi je avto vrnila 31.3.2008 11:31:56
|
|
|
|
srki
|
Važno, da si avto nazaj dobila. Človek pa dela napake, na žalost.
|
|
|
|
RE: policija mi je avto vrnila 31.3.2008 12:13:47
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Točno tko. Ni to kar en štos, da ti vzamejo avto. Od avta smo v današnjih časih ljudje odvisni in v takih primerih "oprostite, napaka v sistemu" žal ni dovolj. In ja, so kreteni, pa ne zaradi napake, ampak zaradi postopka po napaki. Se čisto strinjam kot sem napisala že prej so kreteni in vedno bojo.Si ne predstavljam kaj si doživela in verjamem da ti ni bilo vseeno.Tud meni nebi bilo da bi se mi nacrtali na vrata pšolicaji pa rekli avto vam bomo zasegli ,ker je ukraden pa čeprov bi bil vreden samo 200€ ali pa 10.000€ ali več.Marsikomu je avto zelo pomemben in če čez noč ostane brez njega in si nemore kupiti novega je po domače povedano v riti.Jest se nebi sprijaznila z napako v sistemu.
|
|
|
|
RE: policija mi je avto vrnila 2.4.2008 11:50:11
|
|
|
|
76suza
|
V ponedeljek sem si v spremstvu dveh policistov šla po avto v skladišče zaseženih vozil. Boljše da vam ne razlagam kakšni avti so tam. Moj je drobiž proti tistim. In če se zamislim kakšen šok sem jaz doživela, kakšnega le tisti, ki so kupili te drage avte? V glavnem avto je doma v takšnem stanju kot so ga odpeljali. Nič ga niso hteli spucati. Sem pa dobila opravičilo od Italjanske policije.
|
|
|
|
RE: policija mi je avto vrnila 2.4.2008 11:56:53
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: 76suza Nič ga niso hteli spucati. Prasci!!!!
|
|
|
|
RE: policija mi je avto vrnila 2.4.2008 16:34:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pucanje ti pripada v primeru, da spustijo v tvoj avto psa sledilca drog. Če najdejo drogo, ti pucanje ne pripada, v nasprotnem primeru ga imaš pravico imeti spucanega kemično, zakonsko urejeno. Važno da si dobila nazaj svoj avtek, nepoškodovan.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?