|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: policija mi je avto vrnila
31.3.2008 11:31:56   
srki
Važno, da si avto nazaj dobila. Človek pa dela napake, na žalost.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.3.2008 12:13:47   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Točno tko. Ni to kar en štos, da ti vzamejo avto. Od avta smo v današnjih časih ljudje odvisni in v takih primerih "oprostite, napaka v sistemu" žal ni dovolj. In ja, so kreteni, pa ne zaradi napake, ampak zaradi postopka po napaki.

Se čisto strinjam  kot sem napisala že prej so kreteni in vedno bojo.Si ne predstavljam kaj si doživela in verjamem da ti ni bilo vseeno.Tud meni nebi bilo da bi se mi nacrtali na vrata pšolicaji pa rekli avto vam bomo zasegli ,ker je ukradenuser posted image user posted image  pa čeprov bi bil vreden samo 200€ ali pa 10.000€ ali več.Marsikomu je avto zelo pomemben in če čez noč ostane brez njega in si nemore kupiti novega je po domače povedano v riti.Jest se nebi sprijaznila z napako v sistemu.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.4.2008 11:50:11   
76suza
V ponedeljek sem si v spremstvu dveh policistov šla po avto v skladišče zaseženih vozil.
Boljše da vam ne razlagam kakšni avti so tam. Moj je drobiž proti tistim.
In če se zamislim kakšen šok sem jaz doživela, kakšnega le tisti, ki so kupili te drage avte?
V glavnem avto je doma v takšnem stanju kot so ga odpeljali. Nič ga niso hteli spucati. Sem pa dobila opravičilo od Italjanske policije.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.4.2008 11:56:53   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: 76suza
Nič ga niso hteli spucati.

Prasci!!!!

(odgovor članu 76suza)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.4.2008 16:34:24   
Anonimen
Pucanje ti pripada v primeru, da spustijo v tvoj avto psa sledilca drog. Če najdejo drogo, ti pucanje ne pripada, v nasprotnem primeru ga imaš pravico imeti spucanega kemično, zakonsko urejeno.user posted image

Važno da si dobila nazaj svoj avtek, nepoškodovan.user posted image

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
3.4.2008 10:15:45   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pucanje ti pripada v primeru, da spustijo v tvoj avto psa sledilca drog. Če najdejo drogo, ti pucanje ne pripada, v nasprotnem primeru ga imaš pravico imeti spucanega kemično, zakonsko urejeno.user posted image

Važno da si dobila nazaj svoj avtek, nepoškodovan.user posted image

O ti lisica ti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?