kam po obleke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> kam po obleke (29.3.2008 21:43:49)

Punce lepo Vas prosim, če mi lahko pomagate do poceni nosečniških oblek oz. hlač, saj glede na današnje standarde in velike družine žal ne morem kupiti hlač za 50 eur.
Hvala, sem pa iz LJ.

Anonimen -> RE: kam po obleke (29.3.2008 21:46:28)

Težko boš dobila hlače cenej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Imajo pa v HMju 20% popust na hlače z enim kartončkom.

Lahko pa si daš na ene svoje starejše hlače všit tisti trak elastičen. Boš najcenej skoz pršla.

Anonimen -> RE: kam po obleke (29.3.2008 21:48:17)

Katero številko pa rabiš? Jaz imam dvoje hlače mislim da št. 44. Lahko ti jih podarim.

Anonimen -> RE: kam po obleke (29.3.2008 21:52:09)

Katero  stevilko pa rabis?

Anonimen -> RE: kam po obleke (29.3.2008 21:57:57)

V BTC-ju je trgovina ŠUSS.....dobiš marsikaj pametnega, niso ravno nosečniške, samo pa vzameš malo večjo številko pa je ravno tako ok. Je pa majčka recimo od 4-6 €, hlače pa tud od 6€ naprej...aja so pa to rabljene cunje iz uvoza (Beljgija, Nizozemska, Nemčija) Priznane blagovne znake in so cunje za komot nosit...dons je bila tam fullllllllll gužva in to samoe take zenske spedenane v nulo, da se ne bo slučajno katera zgražala.....men prav fino pride

Anonimen -> RE: kam po obleke (29.3.2008 22:04:19)

44, v kolikor se ne bom prav pošteno zredila
HA_HA_HA

Anonimen -> RE: kam po obleke (29.3.2008 22:08:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

HA_HA_HA

OK[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne razumem tega haha na koncu. V glavnem, javi mi na ZS naslov, pa ti pošljem. Če hočeš seveda.

Anonimen -> RE: kam po obleke (30.3.2008 11:18:31)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Aha. Imam ene viska, v velikosti M. Ne bodo prave.

ključek -> RE: kam po obleke (30.3.2008 14:41:49)

nekaj nosečniških oblačil imajo tudi v neckermannu. pa tam daš lahko tudi na obroke. kaj pa metro?pa v two way imajo tudi kar nekaj akcij sem videla v reklami. kupiš malo večje, pa je.

Stran: [1]