|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otroček med hojo/sedenjem
29.3.2008 20:06:35   
gaja27
Punce, spet me neki zanima. v 31. tednu sem - ko ležim, je otroček (ali maternica, bula, kakorkoli že) višje, precej nad popkom in tudi brca me precej nad popkom. Ko pa nekaj časa stojim/hodim/sedim in se nato uležem, se mi zdi, da je vse skupaj (otroček in celotna maternica) precej nižje. Nogica, ki me je prej brcala nad popkom, me zdaj brca nižje.
A mislite, da je to ok - vem, da gravitacija pač naredi svoje, ampak... je pa tak občutek, kot bi se cela maternica dol premaknila.
Kako je pri vas?

Papap
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otroček med hojo/sedenjem
29.3.2008 22:56:44   
2suzika7
Pri nas nič drugače. Jaz mam že skoraj celo nosečnost občutek, da mi jemljejo bris tam spodaj. user posted image Samo da me zadnje tedne še tako močno zaboli- zbode.
Pri prvi je bilo vse drugače- lih tako sem nosila vse naprej in bolj nizko, samo bolj nežna je bilauser posted image . Zdaj pa... vsakič ko sem pokonci več kot nekaj minut se začne ...user posted image brca v spodnji del trebuha, potem se mi zdi, da me je nekaj popraskalo po medenični kosti,user posted image in pa vsake toliko me malo zvije in se mi zdi, da bo kaka rokica ven pokukala...user posted image user posted image user posted image
Kakorkoli, vse je normalno in lepo uživaj še teh par tednov, ker potem teh brcik, pa čeprav včasih zaslabi, ne bo več!!!user posted image

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2008 23:43:06   
gaja27
Točno tako. Zoprn občutek, predvem zato, ker te je strah. Sicer pa groooooooooozno uživam v brcihah (tudi v pljuča, mehur...), edino, kar me res muči, je nespečnost user posted image .

(odgovor članu 2suzika7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2008 6:45:23   
2suzika7
Pride zraven. Zvečer ko mi ta mikina zaspi ponavadi jaz ne morem, potem je v trebuhu rock'n'roll, zjutraj, ko najdem končno mesto in bi spala, se pa spet ta mala zbudi... Bo že boljš ko odrastejo...user posted image

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

(odgovor članu gaja27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?