benika -> RE: ali ima katera... (29.3.2008 22:42:01)
|
benika js sm sprasevala ce ima katera tak primer kot jaz in naj mi pove kak je bilo.js kot vidm jih ti nimas tako da sploh nevem zakaj si pisala.tudi jaz sem mislila da si bolj resna in bolj pametna,samo da tkole napadas mene,mislm kr neki.moja je stvar kaj js sprasujem in kako js ravnam u svojem zivljenju.kr se pa tice izjav da bi od matere dveh otrok pricakovali vec pa samo nehjte.no zato ker imam dva otroka ne smem bit zivcna in nevoljna ali kaj.pac me skrbi pa splava ne mislim delat.pa kdo je reku da nism imela kondoma....joj ne morem vrjet da ene zenske tako odgovarjajo res sm razocarana. pa benika ti mene ne poznas zato ne govor takih stvari,upam da je jasno kar sm napisala.ce koga kj zanima na se javi Draga moja, jaz te nisem čisto nič napadla, ampak sem ti samo odgovorila na tvoje vprašanje. Verjamem, da si trenutno živčna in znervirana, ker ne veš kaj bo, ampak vseeno se umiri, ker ti sedaj stres res prav nič ne pomaga. Pa še nekaj, napisala si, da te ne poznam in da naj ne govorim takih stvari. Kakšnih že? Kaj za hudiče sem ti pa napisala takega? A sem te mogoče poslala v tri krasne? Sem te kaj obtoževala? Sem se drla nate? E nisem! Sedaj pa že nehaj napadat vse po vrsti, saj ti nobena nič slabega noče. Pač se je zgodilo to kar se je. Boš preživela, ne prva in sigurno ne zadnja. Če se izkaže, da si noseča, ti seveda čestitam in ti želim zdravo nosečnost.
|
|
|
|