Anonimen
|
Živijo! En nedeljski pozdrav za začetek, potem pa k "stvari". Že dalj časa spremljam ta forum in kljub temu, da sem našla že marsikateri odgovor sem se vseeno odločila, da vas vprašam ta mnenje. Morda pa je kater imela podobne izkušnje. In sicer je pri meni tako. Že več kot pol leta ne jemljem več KT, ravno zaradi želje po :duda:. Z dragim izkorisitva vsako priliko za :sloncek::sloncek::sloncek:. Ok, do tuki vse lepo in prav. Problem je, da bi okoli 13.01. morala dobiti :hudicek:. ampak o tem ne duha ne sluha, niti najmanjšega znaka, kljub temu, da sem v zadnjega pol leta po koncu jemanja KT imela dokaj redne M, brez ekstremnih zamujanj. Kak teden kasneje naredim test CB, prepričana, da nama je mogoče kaj ratalo, pa nič. Dva testa CB - oba negativna. Bila sem pri G, ampak tudi UZ ni bilo nič vidno. Glede na to, da G, ni imela "pojma" zakaj mi :hudicek: zamuja,mi je predpisal Dabroston. Jemala sem jih 10 dni (2 x 1), pa še kar nobenega znaka o kaki M. Ok, morda je še prezgodaj, da bi mi jo tablete sprožile, ampak vseeno nimam pojma kaj se mi dogaja. Najbolj me čudi ravno to, da sem vedno imela redne :hudicek:, morda kak dan zamude, toda ne pa skoraj tri tedne. Noro. Pa tudi kakih drugih znakov nimam, če odmislim to, da mi je bilo parkrat slabo čist brez razloga. Pa neke vrste "špikanje" v spodnjem delu trebuha v področju jačnikov kake dva tedna nazaj. In seveda to, da se mi dobresedno že sanja o tem, da sem :nosecka:. Ne vem no, koliko so sane kaj uresničljive. Res ne vem kaj se dogaja z mano. Je imela katera podobne izkušnje? Mislim, da bom jutri šla še enkrat do G pa se naročila še na en pregled. Pa lep nedeljski večer in pa uspešen ponedeljek! Pa držim pesti za vse, ki se trudimo postati :nosecka:.
|