pf -> RE: pomoč- zdravstvena kartica (29.3.2008 13:40:35)
|
Take stvari pa se ne razlagajo. Ta medicinka pa mora biti ta prava. Prijaviti bi jo moral nekdo v zdr. ustanovo, kjer je zaposlena, pa ne bo več nikoli govorila kdo lahko zanosi in kdo ne. Glede tega, če na kartici piše, pa nisem čisto prepričana, ampak mislim da bolj piše zdravila in podatke o tebi, pa kaj je bil namen obiska npr. kontrola, pregled itd. Predvsem pa ti svetujem, da se ne obremenjuj s tem kdo ve in kdo ne. Tudi jaz sem nosečka po drugem poskusu umetne oploditve in sem prav tako z manjšega mesta. Dvema prijateljicama sem povedala, ker v sebi tega ne morem držati. Ni ravno isto, kot če imaš slabo kri. V službi pa so vedeli, ker me dostikrat ni bilo, ko sem šla na UZ-je, pa preglede, pa na punkcijo, pa na ET, pa drugič čez dva meseca spet in sem povedala, ker mi ni bilo za odgovarjat in lagati kaj mi je. Res pa je, da delam v drugem mestu, če bi delala v domačem bi mogoče ne bi povedala drugemu kot mogoče šefici. Pa še to v pisarni, kjer ženske pol po svoje nekaj tuhtajo in premlevajo, dokler jim ne poveš zakaj gre. Predlagam ti, da se osredotočiš nase, svojega partnerja in predvsem na postopek. Želim ti pa veliko sreče.
|
|
|
|