Trgovina Astra (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

MARTINŠČICA -> Trgovina Astra (29.3.2008 9:32:47)

Hojla,
morda kdo ve, kje se nahajajo trgovine Astra (morda se sedaj drugače imenujejo), ki so imele pred časom program s plastiko, gospodinjskimi pripomočki, toplimi podi ...

Iščem pravzaprav plastično ali stekleno 2l posodo s pokrovčkom z dvojnim navojem in ročajem (kot ena kanglica za mleko), kakršne so včasih prodajali v Astri. V Takih nikjer ne najdem. V eLeclercu so imeli pred NY steklene, pa se nam je razbila, sedaj jih pa žal ne prodajajo več. Še najbolj bi bila vesela plastične.

Hvala.

LP Martinščica

Mikica -> RE: Trgovina Astra (29.3.2008 11:42:07)

Trgovina Astra, ki je bila v Ljubljani za Bežigradom, je zdaj Merkur.

podnajemnica7 -> RE: Trgovina Astra (29.3.2008 12:22:21)

Morda misliš trgovino Astra jama za Bežigradom? Tam imajo ogromno tega, kot opisuješ. V križišču Dunajska Linhartova v smeri proti centru zaviješ desno in čez 100m zaviješ levo saj imajo označeno in se pelješ po klancu navzdol.

Anonimen -> RE: Trgovina Astra (29.3.2008 14:05:09)

V LJ je na ulici Bežigrad (iz smeri Centra gor po Dunajski cesti in na prvem križišču (z Linhartovo ulico) zaviješ levo, pa si že na ulici Bežigrad, Astra Jama je pa po cca. 100 metrih na tvoji levi strani).

podnajemnica7 -> RE: Trgovina Astra (29.3.2008 14:07:37)

Plemenita - medve pa veva kje je to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!

Anonimen -> RE: Trgovina Astra (29.3.2008 14:18:41)

Hja... Ljubljana je moja poklicna deformacija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

MARTINŠČICA -> RE: Trgovina Astra (31.3.2008 13:52:26)

Hvala za odgovore, punce. Sem dobila potrdilo, da ta trgovina že dooooolgo ne obstaja več in da je sedaj Merkur, kjer pa seveda nimajo takih plastičnih (ali steklenih) kanglic za mleko. Res se mi ne sanja, kam naj jo grem iskat, ker se v običajnih kanglicah mleko itak vedno poliva v avtu.

Anonimen -> RE: Trgovina Astra (31.3.2008 14:01:42)

Takšne kante imajo ponavadi v kmetijskih zadrugah, ali v trgovinah kjer prodajajo stvari za kmetijstvo.

Stran: [1]