Podnevi noče spati v zibelki (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

urssyy -> Podnevi noče spati v zibelki (28.3.2008 22:00:37)

Imam 2in pol meseca staro punčko. Ponoči pridno spančka v zibelki od 19.00 ure do 7.00 ure zjutraj. Imam pa problem, da mi čez dan noče spati v zibelki, niti v prenosno košari, seveda najraje zaspi v jajčki v avtu ali včasih v vozičku. Kako jo naj privadim, da bi zaspala tudi čez dan v zibelki?? Namreč želim da spi v zibelki zaradi udobne in zdrave podlage - jogija. Tudi na rokah težko zaspi. Opažam, da je zelo utrujena..tako da joče in noče jesti, ampak zaspati pa noče.......le občasno ko jo resnično utrudi.......prosim svetujte kako ste rešile ta problem??

N _ B -> RE: Podnevi noče spati v zibelki (28.3.2008 22:04:29)

Pri nas sta čez dan oba najraje spala na sedežni ali pa v vozičku. Čez noč sta spala v posteljici in ni bilo težav. Za podnevi pa sem imela v dnevni sobi pri starejši zibko in je mogoče 2x spala v njej pol ure, pri mlajšem pa prenosno posteljico z jogijem, pa tudi ni maral biti noter.

kaya2007 -> RE: Podnevi noče spati v zibelki (28.3.2008 22:11:17)

čaz dan sem jo vedno dajala spat kar v mojo posteljo-da je nekako ločila dan in noč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] v svoji spi čez dan šele odkar je bolj mobilna..

petrcamg -> RE: Podnevi noče spati v zibelki (28.3.2008 22:21:15)

Tudi pri našem trimesečniku je podobno. ponoči spi v zibki, čez dan pa v dnevni sobi v košari od vozička (2x po pol ure), eno rundo pa v vozičku ko greva ven (cca 3 ure). Problem je kadar je slabo vreme, ker je v dnevni pretoplo. poizkusila sem ga dati v zibko, pa je spal krajši čas, sedaj pa dajem košaro od vozička v spalnico je pa bolje. Ampak tudi jaz bi ga rada navadila na spanje v zibki. 

Stran: [1]