voziček Hauck (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

biga -> voziček Hauck (28.3.2008 20:08:44)

Ima katera izkušnje z vozičkom Hauck Speed Sun, ki je od jutri naprej v akciji v Baby centru (44,99 evrov)? A so sicer vozički te firme v redu? Zdaj imamo trikolesnika Quinnyja, pa bi kupili marelo in ta je precej znižana, zato me zanima, če ima kdo ta model. Od katerega meseca naprej se pa marele načeloma uporabljajo?

Nacka -> RE: voziček Hauck (28.3.2008 20:13:14)

Mi smo ga dons šli pogledat, pa nam ni všeč. Spredaj nima varovala (da se otrok zanj prime) - naš je star 7m pa se je začel precej naprej sklanjat pa držat za voziček. Mogoče je primeren za malo starejše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

Nacka -> RE: voziček Hauck (28.3.2008 20:14:39)

Mi smo se potem odločil za BBY, ki je malo dražji, ampak vsaj na pogled kvalitetnejši.

tintin -> RE: voziček Hauck (28.3.2008 20:26:34)

MI smo kupili Speed sun pred 2 mesecema, ko je bil v akciji v arielu (ko je še obstajal), cena je bila 69 evrov, samo ima spredaj varovalo (pri temu Speed sun-u imajo model z in brez varovala). Ni ravno Maclaren (katerega sem si želela in je valda ful boljši), ampak je pa kar okej. Tako, za na morje itn. 

tintin -> RE: voziček Hauck (28.3.2008 20:27:27)

Ta model se čisto poleži se lahko uporablja od 3.mesecev naprej, še bolje po 6.mesecu (ker nima zelo trdnega hrbtišča).

Stran: [1]