BOLHICA2004
|
Seven, ne sekiraj se! Vem, da je to lahko reči, ko pa si v taki situaciji, pa ne moreš, saj so to le tvoji starši, ki si jih pač ne moremo izbirati! Verjamem, da ti je hudo, saj imam jaz tudi z mojo mamo veliko problemov, ona npr. pa nikoli nima časa, ker raje hodi okrog na čage in si skozi nekaj izmišljuje, same izgovore! Ampak to me več tako ne boli, saj ne živim z njo in sem se na to navadila. Jaz imam pa moža takšnega, da ne vidim izhoda! Z njim pa živim in verjemi, da je to še huje! Opri se na moža, čeprav je bolj malo doma (kot sem čitala v prejšnjih tvojih postih), pa vseeno vaju z Jakobom ima rad in vaju ceni in spoštuje. Tudi jaz sem za vse sama, živim v bloku in imam zelo težavnega otroka, ki potrebuje nenehno pozornost. Perilo je nezlikano že nekaj časa, posparvljeno tako ni....glavno mi je, da je otrok sit in previt in zadovoljen. Sem se težko sprijaznila s tem, da ni vse tipi top kot je bilo prej, a tako pač je. Moje pismo je zmedeno, ker sem sama vsa zmedena (včeraj sem imela doma incident, ki ga ni takega), rada bi ti pomagala, a ti drugega ne morem svetovati, kot to, da se staršem izogibaš in bodo oni poiskali tebe! Ko jaz moje mame zaradi njenih izpadov ne pokličem par dni, me potem ona kliče, zakaj se nič ne javim. Pa ji s takim mirnim glasom (čeprav v meni gori) povem, da imam sama kup težav in se nanjo ne morem obrniti, čeprav je moja mama, ker pač stvari ne razume in me še bolj potlači, česar pa si ne zaslužim. Zato naj živi svoje življenje, jaz pa bom svojega. Da si si omislila pomoč, pa je čisto prav! Te občudujem, da si pogumna, jaz se še nisem opogumila. Moj mož je res vsak dan ob treh doma, a zraven njega še manj naredim, kot pa če sva s sinom sama! Drži se in poskusi odklopiti! Bolhica
|